Шок! Моника Валериева в болница с паническа атака

Моника ВПристъп на паническа атака” вкарал Моника Валериева в болница. Това призна моделката  в интервю по  Нова тв.

Тя бе категорична, че сравненията с Николета Лозанова я обиждат, защото двете са различни и имали различни цели в живота.

Моника заяви, че иска да учи маркетинг и да се занимава в бъдеще със сериозен бизнес, който няма общо с телевизионни изяви. Преди година две имах сериозни проблеми с медиите заради  измисленото ми приключение с  Валери Божинов. Явно тогава си търсеха ново лице, което да им промени новините от хайлайфа и избраха мен, призна моделката.

Сега тя твърди, че по неин адрес са били изписани  куп лъжи, даже  и за скъпите предмети, които Валери й бил подарил. „Имам чанта за 100 лева, те пишат, че струва хиляди евро. Имам тоалет от 200 лева, чета че е 2000”, каза Валериева.

Сега  нейният приятел вече споделя високия си стандарт на живот с нея, каза тя  по повод подаръка му – автомобил „Бентли”, на който е надписано нейно име на двете облегалки в купето. Това, че ми подарява скъпи неща, просто значи, че е богат и ме обича.  Решаващ за мен да му повярвам и да се влюбя силно в него,  бе жеста му да дойде в болницата и да държи ръката ми безкористно и загрижено, докато се възстановявах, каза още тя.

Моника  призна, че е лежала в болницата, защото получила паническа атака, придружена със сърцебиене и предизвикана от стрес. Тя не уточнява кога се е случило това, но най-вероятно е било, когато всеки ден по медиите излизаха нейни снимки и всички я сочеха с пръст, че е откраднала мъжа на Николета. Явно тогава психиката й не е издържала и е получила пристъпа.

Валериева си каза, че приятелката й Андрея, с която са се разделили преди години поради „някои обстоятелства“, й липсва, но и без нея продължава напред.

Тя е решила да започне бизнес с модни дрехи и да създаде семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *