Капка Георгиева: Търся си мъж, но засега само флиртувам

КапкаКогато имах кариера в политиката, направих една единствена грешка. Останах главен редактор на „Демокрация“, вместо да стана депутат, каза Капка Георгиева.

Като депутат можех да направя много повече за тази държава, щях да направя нещо значително може би. Но аз бях прекалено деликатна, стремях се да си меря всяка една стъпка и смятам,  че никъде не сгреших.

Капка обяви, че излизането й от голямата политика си е неин личен избор и тя е избрала точния момент, за да не изглежда безсилна или смешна. 

Журналистката довери, че е предвидила как ще завърши семейната й връзка и любовта й с Волен Сидеров и  е написала всичко подробно в разказ много години преди това да се случи наистина. Познавах го до болка, познавах го истински,  познавах и себе си. И можех да видя нещата напред, нещата в перспектива.

Не съм казвала на Сидеров, че ме е убил с това, която направи, но вътрешно цялото ми същество е викало и крещяло точно този думи, които той не чу, защото не ги произнесох на глас,  каза още Капка Георгиева по повод горчивата си  раздяла с лидера на „Атака”.

Тя призна, че няма върволица от мъже, които да чакат пред вратата й, обаче  си доставя удоволствието да флиртува с представители на силния пол, защото за първи път в живота си от 19-годишна възраст не е омъжена и не трябва да се съобразява с никого и се чувства напълно свободна.

Страхотно е  усещането са говориш закачливо с други мъже и да им показваш своята красива страна и своята женственост, въпреки че вече съм на 50 години. Това е приятно и ти дава невероятно самочувствие, допълни журналистката

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *