Митко Динев ухажва нова фолкаджийка, иска Анелия в леглото си!

Анелия1Митко Динев явно е започнал да сбъдва заканата си, че ще вкара всички фолкаджийки в леглото си и ще ги мине една по една.
След като Емануела го изостави и взе детето им, той се прехвърли на Анелия. Свалката започнала в нощен клуб, където тя пеела, а той се изтягал във вип сепарето. Милионерският син оглеждал с одобрение новата си тръпка и непрекъснато я канел на масата си и й поръчвал песни. За всяко парче пъхал в деколтето й стотачка.
Певицата пърхала около него и изпълнявала всяка негово желание, а той се носел на крилете на любовта. Вниманието, което му обръщала, страшно го ласкаело и се похвалил на приятелите си, че тя ще е следващата.
Митко стигнал дотам, че купил от цветарка  три безумно скъпи червени рози и ги поднесъл на певицата. Това не се случвало всяка вечер и Анелия била видимо поласкана от вниманието му. Чак приседнала при него.
Според очевидци тази нощ Анелия си тръгнала по-богата с 500 лева след участието си. А за благодарност дала телефона си на Динев.
Едва ли ще се случи нещо между тях, смятат близки до певицата. Първо, Анелия знае, че Митко е бил гадже на колежката й Емануела и я е зарязал, за да си гледа ергенския живот. Тя много внимава да не се превърне в поредната бройка на някой разгонен, а в случая и популярен сваляч. Анелия не си пада по еднократните връзки, търси сериозната любов.
Освен това е много предпазлива към мъже с фамилията Динев, след като Коко Динев я остави с дъщеря им заради колежката й Емилия, шушукат във фолксредите.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/V44RfTC56EE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *