Божинов Ревна: Николета ме Съсипа!

Валери пенисВойната между бившите съпрузи Божинови тече с пълна сила и Валери се оплаква, че Николета иска да го съсипе.

Тя непрекъснато му искала пари и ако той дръзнел да й откаже, го заплашвала, че ще го унищожи.

В момента късокраката плеймейтка е започнала кампания по пълното му омаскаряване, твърди той. Докато бяхме заедно, тя непрекъснато ровеше в телефона ми, влизаше във Фейсбука ми, проверяваше пощата ми. Тези чатове и тези малки котета не зная откъде се появиха, подозирам, че всичко е нагласено, че са монтажи, но аз такива разговори не съм водил, оправдава се футболистът.

Целта й е да ме унижи, да ме направи за смях. Не разбирам защо. Двама души трябва да се разделят цивилизовано, а не да водят войни пред очите на всички. Вече не съм й съпруг и мога да правя каквото си поискам, не е нейна работа.

Валери подозира, че голата му снимка, която обиколи социалните мрежи, също е пусната от хората на Николета. На нея се вижда мъжкото му достойнство, но под такъв ъгъл, че изглежда смешно. Оказа се, че Валери е най-ненадареният от родните футболисти и беше спукан от подигравки. Той се опита да се защити, но никой не му повярва.

Само хора, които са встрани от кавгите на двамата попитаха плахо Николета защо се е оженила за такъв дребнопишковец и как го е търпяла? Или го е взела просто заради парите му? Намеси се и Азис, който пък бил виждал Валери гол и твърди, че имал голямо достойнство под шортите си.

Кой е крив, кой прав, не се наемаме да кажем. Не сме му го мерили на Валери, пък и не ни интересува.

Единственото сигурно нещо е, че война между Валери и Николета има и тя е грозна.

В името на детето, което един ден ще порасне и ще изчете всички писания за баща си, двойката трябва да зарови томаховките.

Или от тук насетне Валери трябва да изкарва още много пари, за да може с тях периодично да затваря устата на бившата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/t0spmN5yaik

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *