Край със семейство Божинови! Валери хвана Николета на калъп

1

Николета по цициНай-натрапчивата светска двойка –Николета Лозанова и Валери Божинов , които писнаха на цяла България с безумията си и непрекъснатото натискане да са първи и неповторими във всичко, най-после наистина се разделили.

Преди няколко седмици футболистът хванал благоверната си с друг мъж и понеже наистина я обичал и й бил верен, страшно се шокирал. Това станало веднага след като се върнаха от романтична ваканция на скъп остров и заляха нета със снимки как се целуват, как се прегръщат, как се натискат голи, една безкрайна сладникава, та чак захаросана идилия. Още стъпила на родна земя, Николета веднага изтърчала при любовника си, но този път доброжелатели предупредили Валери и той спипал жена си буквално в леглото с другия.  Чашата преляла, понеже знаел и за други нейни похождения, а биографията й преди него е изпъстрена с връзки и минава през леглата на почти всички богаташи, включително и пред това на приятеля му Ники Михайлов. Николета жури

Николета обаче се лепна като ваденка за Валери, забременя, роди му дъщеричка, а след това се ожени за него точно два пъти – в църква в България и по туземски обичай в Бора-Бора, където караха медения си месец. На Божинов му писнало да бъде рогоносец и да се смеят зад гърба му. Заради прословутата случка се изнерви и Азис и се разсърди на Николета, като двамата си спретнаха грандиозен скандал. Тя отиде с приятелка в Италия с надеждата Валери да се укроти, но засега опитите й да си го върне не дават никакъв резултат.

Божинов се сети, че и той е мъж, че има достойнство и започна да ходи по нощните клубове и да си го връща с всяка по-дащна красавица. В момента Николета се разкайва, върти опашка, опитва се да смили мъжа си и да си го върне, но той се е заинатил като магаре на лед и не я иска обратно. Може би футболистът най-после разбра, че желанието на жена му за пиар, за купони, за екскурзии и показни партита му попречи на футболната кариера и сега той пак е без отбор. В Италия, вместо да тренира, той гледаше детето, или си правеше снимки и фирми с него, или търчеше до България винаги, когато Николета му щракне с пръсти. Изтърва мач даже, за да се появи в Къртицата с Никол.  Кой знае, може двамата пак да се съберат, но с жена като Николета никога не е сигурно докога ще продължи идилията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Те и богатите се увериха че е една обикновенна к…ва вземаща много скъпо.Но нали има и по евтини к…ви,така че я чака неясно бъдеще и забвение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *