САЩ разкритикува България: Не спазвате човешките права на Циганите! Но САЩ не обяснява защо бие Негрите? И защо… избива и поробва планетата! Виж Тук:

циганиОтношението на българите към ромите е посочено като най-големия  проблем в сферата  на човешките права в България! Това е написано  в доклад на Държавния департамент на САЩ, разпространен от  БТА и неотразен в над половината български медии.

В него се казва, че между българи и роми изкуствено се насажда обществена нетърпимост и се допускат обиди в публикации, в мнения в социалните мрежи, които проповядват открита омраза и дискриминация.
Що се отнася до медиите и те са на прицел – в доклада пише, че нараства  корпоративната и политическата обвързаност и зависимост на вестници, телевизии и информационни сайтове от политически партии и икономически образувания.
Е, ако тук българската поговорка : „Крадецът вика: дръжте крадеца“ не е вярна, не знаем къде ще пасне по-добре.
Медиите ни били зависими. Добро утро!
Ами кой изсипва шапки долари в тях? Не са ли едни  фондации от рода на „Америка за България“, „Отворено общество“ и други соросоидни структури, учредени точно в САЩ? Не излязоха ли разни списъци коя медия колко американски пари е глътнала, за да бъде послушна и соросоугодна?
Не направиха ли именно тези организации медиите ни тотално зависими?
Тогава защо САЩ критикува нас, а не собствените си организации и богатия чичко Сорос?
Що се отнася до ромите, въпросът също е спорен. Все едно ние да попитаме – а вие защо стреляте по негрите на улицата? И защо често-често американски полицаи убиват чернокожи момчета, които после се оказват невинни?
У нас тези обществени настроения не се подклаждат от определени хора, а от действителността.
Има ли ден, в който цигани да не са набили и обрали баба или дядо?
Има ли ден, в който да не са разбили къща и да не са откраднали нещо?
Битовата престъпност е хвърлила в ужас цели села, като хората там се заключват още следобед, без да знаят ще оцелеят ли до сутринта.
Е как да реагираме? Те да ни убиват, да изнасилват родителите ни, да ограбват децата ни, а ние да проявяваме толерантност и разбиране, понеже видите ли, това са „особености на етноса“.
От 26 години държавата не решава проблемите на малцинствата, не им осигурява работа и сносен живот,  а те крадат, за да оцелеят. Озлобени са, гладни са и народът трепери от тях. А всяка тяхна жертва пък няма как да прояви толерантност.
Това е работа на управляващите, които обаче искат да държат народа разединен, уплашен, треперещ и лесно управляем.
А това ражда и конфронтацията в обществото. Докато вниманието ни е изместено към циганските безчинства, нямаме време и възможност да се съсредоточим като общество върху безчинствата на управляващите от ГЕРБ.
Просто и логично.
Така че критиките трябва да са не към народа, а към господата управляващи.
Пък ако американците толкова са се загрижили за ромите, нека си ги вземат и си ги интегрират. Нали имат опит с негрите?! А и се вижда доколко са ги интегрирали!
С радост ще им ги дадем.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/czOjQ5LUZj8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Знаете ли , писна минякой да ми казва кой да уважавам и кой не ! Контактувал съм с много цигани и мога да ви кажа, че има такива които заслужават уважение , но когато работи , чисти улици мете и т.н.,когато обаче краде ,бие и убива и то най незащитените възрастни хора аз , който и хлебарка не убивам казвам за СМЪРТ за тях . Както искат да ме критикуват американци европейци и прочие …..
    Искам циганин да охули нечия майка или нечий баща на човек от държавния департамент на сащ/ не ги уважавампиша с малки букви/и тогава да видим неговата толерантност. Има поговорка “ На чужд гръб и сто тояги са малко“ И още нещо вижте снимката ! Това са нашите майки бащи отхвърлени от държавата която са пхостроили , ограбени от „демокрацията“ на Иван Костов исега бити и грабени от циганите! Вежте ге хубаво и след това драги американци и европейци уважавайте кото си искате аз искам тези хора да живеят споконо и достойно а не да треперят от страх.

  2. „У нас тези обществени настроения не се подклаждат от определени хора, а от действителността.
    Има ли ден, в който цигани да не са набили и обрали баба или дядо?
    Има ли ден, в който да не са разбили къща и да не са откраднали нещо?“

    А „действителността“ такава ли е , както вие я поднасяте ?

    Благодарение на Вас медиите , на непохватните Ви правителства и на практиките на подклаждане и насаждане на етническа нетърпимост в обществото, лъжейки , пропагандирайки фалшив патриотизъм , нещата са стигнали до пределни граници. Практиките за отклоняване на общественото мнение и заменянето им с истинските проблеми , засягащи народното благополучие и благосъстояние, добавя допълнителна доза съмнение в всички власт имащи структури. Едва ли има здраво мислещи хора, които да повярват на горе написаното от вас. А , знаете ли , ….. Дами и Господа … , не само цигани обедняват , вече има българи , които едва свързват двата края . И на тях ли същата песен ще запеете ?! Не ви ли омръзна тази изтъркана в продължение на 27 години – плоча ? Народът е изпаднал в немилост , а вие го занимавате с врели не кипели …. Застанете на страната на народа и изпълнявайте задълженията си, служейки му !

    • Бате, нищо не ти се разбира от написаното. Само едно проблесна от написаното – обвиняваш медиите за етническата омраза. Тва е доста крайно. Не вини медиите за това че държавата ни се е превърнала в свинарник.

      • …. , ами толкова ти е сивото вещество !

  3. Медиите няма как да настройват обществеността, защото няма как да си измислят ежедневните кражби, убийства, изнасилвания и целия терор на циганите над другите етноси. Даже смекчават нещата. Иди в едно село и виж как живеят хората. Вината е на държавата, но тя нарочно държи циганите бедни и гладни, за да ги купува на избори.

  4. Ако сте по-внимателни, ще видите, че медиите не преекспонират нещата, а се опитват да ги скрият. Терорът над българи от цигани е огромен. Бият лекари, бият продавачки, бият пенсионери, бият и убиват деца. Масово крадат и безчинстват. Сега и бурки сложиха.
    Колкото САЩ могат да си интергрират негрите, толкова и ние можем циганите. Тук поне не ги овалваме в пера и катран, а доскоро американците и това правеха! Да не плачат на чужд гроб, а на собствения си!

    • Оп …. оп , по леко братле ! Какво значи масово …. ? Никой не отрича действителността, но чак пък масова , не преувеличавай !

  5. За това което става между циганите и българите в България, не са виновни нито циганите, нито българите нито политиците. Политиците както на Европа и Америка, така и на България са пионки в ръцете на господарите, които командват света. Това което става сега, при комунизма беше немислимо. През 50-те години имаше един случай на убийство на 2-3ма човека от един ненормален. Казваше се “ Жоро Павето“.
    Това беше толкова необичайно, че се превърна в новина номер едно, за много години. Така че, за това което се случва в България между българи и цигани е виновна системата и всички които я подържат и възхваляват. Капиталистическата система в която тълпата се радва на „свободата и демокрацията“.

  6. бомбата цъка в българия изглежда гражданската война на етническа основа на мен лично ми се струва вече неизбежна дано да бъркам няма кои вечно да плаща сметката на геометрично множащото се циганско население просто защото пари нама българите мигрират скоро свършват и субсидйте тогава явно още по бедни и гладни и кравожадни ще стават, несам сагласен че са като цяло по бедни от българите неплащат сметки за вода и други такси вземат помощи на основание аз съм циганин а останалото чаз пром в която и циганска махала да утидете повечето кащи са дву и триетажни нови е и има малки схлупени но са малко от две години немога да сабера пари да си дигна етажа а работя като вол чудясе какво ми има та немога като тях незавиждам просто се питам от каде вадят тези пари нали са бедни

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *