Черната Златка Скочи в Защита на Коцето, изядоха я с парцалите!

Златка устаЧерната Златка, която винаги има мнение по всички въпроси, се изказа и за наркоарестите в заведението на Константин.

Врялата и кипяла в нощния живот на София плеймейтка заяви, че във всяко едно столично заведение може да се купят наркотици, а ако се претърсят посетителите, в някои могат и да се намерят.

Дискотеката на Коцето е една от най-вървежните в Студентски град, най-посещаваните и предполагам, че сигналът е подаден от злонамерени конкуренти, те са му пратили проверка. „Аз стаята за  почивка или както й викате за друсане я видях за пръв път по телевизията, но знаете ли в колко заведения съм виждала подобни стаи, попита“ екзалтирано любимата на Миро.

Някой иска да затворят дискотеката на Константин и му спретна тази акция, защити го тя.

Истински вой се изви в социалната мрежа след „компетентните“ думи на бургазлийката. „Ти куха лейка ли си, каква си“, бяха най-благоприличните коментари.

Значи не виждаш факта, който ще ти избоде очите – в чалготеката се продава дрога и трови децата. Факт е, че е замесен самият управител! А ти си хукнала да защитаваш собственика.

Някога той ще отрови и твоето дете, ако родиш такова, ядосват се българи.

И що за логика – навсякъде продават, значи и Коцето може. Къде ти е гражданската съвест, защо не си сигнализирала, като си виждала по заведения стаички за дрогиране, питат я един след друг вбесени форумци. Защо си станала съучастник? Или кухата ти глава не проумява това?

Златка буквално бе попиляна заради изказването си, но тя продължи да упорства и написа и във Фейсбук, че Коцето е невинен, а  това било разчистване на сметки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZR8pX6ANRHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *