Анелия изплака: Не мога да си намеря мъж!

Анелия2Фолк певицата Анелия призна, че е самотна и трудно може да намери подходящ мъж, с когото да свърже живота си.

Лъжа е, че ходя на гледачки и баячки, защото просто не им вярвам. Чела съм, че някои от тях просто улавят вибрациите на човека срещу тях и ако е прекалено уплашен и невротизиран, започват да долавят тревогата му и да му говорят, че минава през труден период, което клиентът и без тях го знае. Ако пък е позитивно настроен, му вещаят светло бъдеще, твърди певицата.

Повече вярвала на астролози, защото там науката е по-точна и борави с цифри, но и там зависело от вибрациите на самия човек. Така че най-добре е сами да определяме бъдещето си, защото то зависи от собствената ни нагласа и състояние, категорична е бившата на Коко Динев.

Тя заяви, че  не е намерила мъжа в живота си, защото просто плаши мъжете. А ги плаши, защото не се е научила да бъде истинска жена и да реагира като такава. Аз съм силна, независима, а това ги отблъсква.

Да бъдеш истинска жена по критериите на силния пол, си е цяла изкуство, категорична е Анелия. Такива дами знаят кога да показват сила и кога слабост, кога да кокетничат, кога да се превръщат в куртизанки в леглото, а после пък внезапно да заемат ролята на добри половинки и отлични домакини.

Аз това го не мога. Трудно ми е да се преструвам на слаба, когато всичко зависи от мен, сама гледам детето си, сама се справям с кариерата си. Не мога и да мъркам като котенце и да кокетнича, очаквам да ме харесат такава, каквато съм, но това не се случва.

Може би, ако срещна истинския мъж и поискам той да е мой, тези роли ще се появят сами. Ще бъде едновременно силна и слаба, палава и сериозна, само че не съм го срещнала, признава си певицата.

Нейни колежки обаче твърдят, че тя не може да открие истинския, защото не го търси, а от години все още се надява Коко Динев да се върне при нея и да остави колежката й Емилия, която й го открадна изпод носа й.

https://youtu.be/Jv4Tqr1Zn0Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *