Мис България предпочита кариерата пред любовта

мис БългарияМис България 2014 Симона Евгениева заяви, че след спечелената титла  ще се заеме сериозно  с кариерата си, което пък най-вероятно ще навреди на собствения й  личен живот.

Спорната красавица призна, че има гадже, но то ще се наложи да бъде малко пренебрегвано, защото тя ще се отдаде повече  на модните си ангажименти.„Сериозна съм,  нашата връзка е сериозна, но повече съм кариерист, отколкото човек, който ще жертва кариерата в името на любовта.

Сега изобщо не ми е време за връзки, за сватба и за деца. Тези неща ще почакат, млада съм, животът е пред мен.  Време е да се опитам  да направя нещо различно от традиционното за моя живот. Да дам всичко от себе си, за да ме помнят дълги години. А един ден, като се обърна назад да мога да кажа: „Добре, че бях аз да направя това!”, обяснява Симона Евгениева.

Само преди седмица тя щеше да прави собствена ферма и да отглежда телета, но явно е размислила. Далеч по-големи пари се вадят на модния подиум и модните студия, а вече е получила и първите си покани за фотосесии. Така че гаджето и телетата ще почакат, а миската ще развива кариера по страниците на списанията и по подиумите.

Позната картинка и болест, която всички с титли прихващат.  Друг е въпросът кога ще успеят да е преболедуват и да се върнат на земята.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *