Прокуратурата или Мафията управлява Сотир Цацаров?!?

сотир цацаровНа 5 януари, 2015 г. в деловодството на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ по пр. преписка с вх. № 12459/2014 от 4 ноември, 2014г. докторът по право и икономика проф. Момчил Добрев е поискал от Главния прокурор СОТИР ЦАЦАРОВ да спре репресивната машина на подопечната му прокуратура. Добрев обвинява прокуратурата в рекет и изнудване на честни граждани. Това безумие трябва да спре – поръчките с цел съсипване на честни хора, прикриването на престъпления, извършени от съдии, прокурори и други лица по поръчка на корумпирани държавници – от мафията .
В искането си д-р Момчил Добрев отправя обвинение към прокуратурата с безспорни факти, имена, документи и доказателства и настоява ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ да изпълни закона и до една седмица да образува наказателни производства срещу цитираните прокурори, вещи лица и разследващи

Проф. д-р Момчил Добрев
Проф. д-р Момчил Добрев

полицаи. Само така Цацаров може да докаже, че именно той управлява българската прокуратура, а не мафията!
Ако Цацаров се покрие, това ще е поредното доказателство, че последния пристан на справедливостта за обикновения човек у нас обслужва мафията в България! И ако е така – Незабавно да си подаде оставката!
За казуса е уведомена Европейската комисия и всички посланици на европейски държави начело с посланика на Франция, който наскоро също скочи срещу съдебната система в България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *