Кандидатът за Главен Прокурор на ГЕРБ съдия Сотир Цацаров – приказно богат с имоти за над 1 млн. евро

4

Кандидатът на ГЕРБ за Главен прокурор, известния съдия Сотир Стефанов Цацаров още на дата 02.07.2010г. си е купил имот в София – апратамент с гараж, а на дата 14.08.2012г. даже си купува и имот от 761 кв.м. в столичния квартал Манастирски ливади – запад, на ул. Христо Иванов.
Покупките на Сотир Цацаров обаче започват още през далечната 2003 г. когато той и съпругата му Меглена Илиева Ангелова – Цацарова си напазарували апартамент от 101, 50 кв.м., ведно с изба и гараж в Пловдив на ул. Жан Жорес № 20. Проформа се разплаща за жилището чрез ипотека. която обаче е погасена бързо и качествено още през 2007 г. По личните му твърдения – с помощта на заплатата му като съдия.
Същия има и имот на бул. Шести септември с площ от 91,65 кв.м. , закупен през 2004г. 15, 03 ид. части от дворно място от 291,50 кв.м. в Пловдив, , надарен е с имот от 55, 50 кв .м. през 2007г.
През 2007г. Цацаров купува още дворно место на ул. Ал. Константинов № 16
Питаме се как с една съдийска заплата „честният и безупречен” съдия от Пловдив е придобил толкова много на брой

ГЕРБ е плътно зад кандидатурата на Сотир Цацаров за Главен прокурор

скъпарски имоти, като се има предвид, че до един са купени без да е теглен какъвто и да е кредит или ипотека. И на днешни цени само имотите му в София струват около 250 000 евро ?!?!!
Откъде ли е взел толкова пари съдия Сотир Цацаров!? И защо НАП не провери доходите и имотите на съдията в София, Пловдив и Асеновград?!?!?! Как так със съдийска заплата се купувач толкова много имоти ?!?!?! Все въпроси, на които отговори на това едва ли ще получим. Не и в рамките на мандата на ГЕРБ! А после?! Кой знае?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Вие питате ли, или искате и да знаете? Просто човека е пестил от закуски.

    • Съпругата на Цацаров е един от най-работещите нотариуси в град Пловдив и годишните й доходи преди кризата/2007-2009/ надхвърляха един милион лева, а след 2010 година сигурно са спаднали до 200-300 хиляди годишно.

  2. – ибах си ! що за народ е българския ?? смазаха го и продължава да търпи !! бил търпелив ха –за мен сме тъпи

  3. по честен прокурор от господин цацаров в българия не е имало през целия така наречен преход.парите са от реституция на съпругата му, и от нотариуса.всички пловдивчани го знаят.това че го хвърлиха на този пост и от него нищо не зависи е друга тема,но е честен човек.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *