Чудо! Азис пак стана приятелка с Николета

Азис мъжественПо странен начин всички обидени от Николета отново пълзят в краката й и са й простили всичко.

Например с Азис заровиха томахавките и отново са  първи дружки. Даже тя го покани като ко водещ в предаването си да интервюира Преслава. А кадрите бяха потресаващи – Азис й вади душата с памук, певицата плаче. Да ти дойде да ревнеш и ти, коментират зрители изиличната сцена.

Певецът и плеймейтката се сдушиха отново след няколко месеца на  открита вражда и разменяни обиди в социалната мрежа. Но не чак такива обиди, че да засегнат сериозно някого. Скандалът между двамата пламна, когато съпругата на Божинов яко злепостави ромския славей в предаването си  с интимен видеоклип, който самата тя откраднала от телефона му, докато му била на гости.

В светските среди пък се говори от ухо на ухо, че те никога не са били скарани, Азис сам й предоставил видеозаписа  и цялата караница е била с цел евтин пиар и на двамата.

Същото се случи и с Андреа. Над година тя и Лозанова не си говореха, правеха се сърдити и обидени, а после трето лице се намесило и взело, че ги сдобрило. Караниците на Николета с приятелите й приличат на епизоди и случки от първа група в детската градина и май не остана човек, който да вярва с кого се е скарала и с кого се е сдобрила.

Пък и не оставаха хора, които да ги интересува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RII4HYdc8-o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *