Миски и манекенки на война с Венета Райкова

Маги ЖелПоредната, която се опълчи срещу Венета Райкова беше Маги Желязкова, която го направи директно в ефира на Нова телевизия.

Извинете, но просто атаката на Венета срещу Жени беше повече от непрофесионална и в нея прозираше злоба и липса на етикеция. Не можеш да наричаш някого лицемер в ефир, не може да не се съгласяваш с мнението му, не може да го питаш, но да не го изслушваш и той да те моли да му дадеш думата и да го чуеш.

Въпросът защо Жени е прегърнала Зорница можеше да се зададе само веднъж. И да се приема отговора такъв, какъвто е. А не няколко пъти водещата да натъртва мнението си, че това е лицемерие и да не отстъпи от него. В края на краищата в тези предавания се води диалог, а не два монолога, както се получи.

Кристина Патрашкова се опита да защити Венета, че си вършела просто работата, но Маги не се съгласи. От десет години гледам Райкова. И от десет години тя има десет дежурни въпроса, с които жонглира и ги редува. Тя не може да вникне в проблема и или напада събеседника си , без да го слуша, или се хили в ефир, когато отговорите й се видят смешни и така още повече унижава човека срещу себе си.

Няколко дни по-рано и Катето Евро избухна срещу Венета. Тя явно иска да си запази работата в Нова телевизия и ще го прави на всяка цена, мачкайки и унижавйки другите. Жени не заслужаваше това унижение. На нея се е паднала най-тежката роля да балансира между мъжа си и любовницата му по 24 часа на ден. Сега пък трябва и да се чуди какво означаваха въпросите дали е имала интимни отношения с момче преди две години и дали е имала любовник през лятото. И да бъде наречена едновременно с това лицемерка.

Венета съвсем се е овълчила и е станала безскупулна, а това няма да й помогне да си върне предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2O7HO8APN28

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *