Диляна Попова роди бебето на Блатечки, казва се Борил

Диляна коремчеДиляна Попова роди син на Асен Блатечки. Актьорът веднага се втурна към болницата и даде името си на мъничето. Така то ще се нарича Борил Асенов Емилов. 

Името Борил е избрано лично от Диляна, макар таткото да настоявал да е Асен. Но се е съгласил и на Борил, защото също е българско и царско.

Въпреки приказките, че си е намерил друга и че се е обвързал с блондинка, актьорът е бил неотлъчно с Диляна през последните дни. В събота вечерта тя получила родилни болки и била откарана в клиника. Ражднето продължило 12 часа, било по естествен път и малкият Борил доста озорил майка си, докато се появи на бял свят. Той тежи 3 килограма и 700 грама и се появил със сърдит рев. През цялото време в коридора стояли татко му и леля му Снежана – сестра на Асен  и близките на Попова.

Още утре обаче щастливият татко ще зареже майката и сина си, защото пътува за Бургас да участва в постановката „Око под наем“. С него ще е и жена му Катерина, с която имат общи снимки за общия им филм „Люси“, а след това пък ще лети по работа в Лондон.

Диляна е свикнала да бъде изоставяна от него, но едва ли ще й бъде приятно да прекара първите дни със сина си без баща му. Тя обаче трябва да свиква, тъй като отдавна знае, че не иска Блатечки за съпруг, нито пък за човек, с когото може да живее. Тя не харесва навика му да кръшка и да лъже, прекалено е честна, за да се прави като жена му Катерина, че не забелязва и да чака подаяния от времето му прекарано с нея.

Тя отдавна даде ясно да се разбере, че е искала не Блатечки, а семето му и ще отгледа детето им сама, защото така й е по-добре. Вместо да се разкъсва от съмнения къде е и с коя е, тя предпочита само той да бъде баща на детето й, но не и неин съпруг.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l1mYUDu5xaQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *