Шок! Кали изнасилвана цели два пъти!

КалиТъмна тайна от миналото си крие певицата Кали.

Певицата Галина Иванова, каквото е истинското й име, е била жертва на сексуално насилие не веднъж, а цели два пъти. Първия път това се случило, когато била съвсем малка. Тя била само на 15 години и пеела в оркестъра на братя Такеви. Момичето упорито крие името на този, който му отнел девствеността, но се говори, че бил един от музикантите. Той я напил и после влязл в стаята й в хотела и я насилил.

Галина трудно преживяла срама, но решила, че отсега нататък тя ще е тази, която ще кара мъжете да страдат, а не те нея. Втория път пък се случило в крачмата на висаджията Георги Илиев. Тя вече пеела в култово заведение, но времената били размирни и мутрите се разправяли един друг с оръжие. Тогава Василеви воювали за територии и влияние с Карамански.

Точно по време на нейно участие четирима бодигарда влезли в гримьорната й пияни и започнали да я опипват. Те я притиснали до стената и миг преди да спрат с опипванията и да минат към групово изнасилване, Георги Илиев влязъл в гримьорната и ги разгонил. Кали му била толкова благодарна, че станали приятели чак до края на живота му и дори кръстила първия си син на него. Злите езици и досега говорят, че детето е на Илиев, тъй като външната прилика между двамата е сериозна.

Сега Кали наистина е от другата страна на барикадата, живее с мъже, които самата тя избира, ражда им деца, но си ги гледа сама, без да търси материална помощ от тях.  В момента и тримата татковци си гледат отрочетата, докто тя печли пари във ВИП Брадър. В особено трудно положение е последният й мъж Владо, който трябва да се справя с невръстно бебе, но Кали каза, че е свикнал да сменя памперси и може да се погрижи за сина си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/bH2eL87mlpo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Георги Илиев влязъл в гримьорната и ги разгонил….и така бил заченат малкия Георги!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *