Шок! Жени и Тачо поддържат брака си с групов с*кс и изневери!

Жени широко скроена в сексуален планГолямато разголване на душите на съквартирантите във ВИП Брадър доведе до пълен шок у зрителите и даже у домсъвета.

Мистър България, Мартин Мартинов призна, че е бил влюбен преди две години в Жени Калканджиева и двамата имали гореща страстна връзка за известно време, но тя го отблъснала.

Нашият брак с Тачо е отворен, обясни Жени. Аз затова няколко пъти ви казах, че не го ревнувам от Зорница Линдарева, но вие не ми вярвахте и ме наричахте лицемерка. Ние се обичаме много и всеки има право да провери това, като направи сравнение с друг и прекара една вечер извън семейното ложе. Правили сме всякакви експерименти в леглото, включително и тройка. И това не е кой знае каква тайна. В се*са трябва да се експериментира непрекъснато, защото той държи семейството здраво.

А за Зорница се ядосах, защото той не ми каза. Това вече не е обикновено кръшкане, а и чувства.  Яд ме е, защото всички са знаели, а аз научих от  репортерка от едно списание, която ребром ме попита какво мисля за връзката им. А аз даже и не знаех, че имат връзка.

От своя страна пък Тачо изобщо не реагира на признанието на Мартин Мартинов, че е бил влюбен в жена му и че двамата са се гушкали из чаршафите. Той продължи да го гледа дружелюбно, а по едно време го потупа и по рамото.

Зрителите останаха буквално зяпнали и започнаха да се питат те ли са нещо сбъркани, или целия елит.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/TqxPFuf6lBE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Какъв хайлайф ?Мутреси и прошляци се перкат кой кого хване и занимават хората със задниците си което пък никак не интересува хората,потънали в мисли за оцеляване.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *