Кичка Бодурова напуска България заради разкопана улица

Кичка голямаИскам да живея в тази страна, но много ми пречат. Непрекъснато ми пречат, каза Кичка Бодурова . Не говоря за малките номерца, които се правят из бранша ни, с тях аз съм свикнала. Говоря за една разкопана от сума ти време улица в София.

Оказа се, че певицата живее точно там, където в момента някой незнайно защо е разкопал, а друг отговаря за засипването на изкопа. И така докато различните инстанции си подават топката, Кичка не може да се добере до къщи.

Какъв е смисълът да имаш дом в България, когато не можеш да стигнеш до него? Моят дом е подреден, чист и хубав, но трябва да паркирам на километър от него, за да се прибера. Ще се срещна и с кметицата Фандъкова и ще я попитам още колко месеца или години тази улица ще бъде разкопана.

Аз живея в Лас Вегас и повярвайте ми – това е мегаполис, в който подобно нещо е немислимо. Копае се през нощта и до сутринта вече е асфалтирано. Няма такова чудо като разкопана улица, или изровен тротоар. Прави се всичко възможно да не се пречи на хората. И като се направят комуникации, се правят заедно. Не днес да копаем за водата. Утре за газта. Други ден за кабелите. По-други ден за тока и така до безкрай.

Каквато е моята улица, такава е и цялата ни държава. Непрекъснато някой нещо разбутва, разтуря, копае и го оставя така след себе си.

Думите на Кичка предизвикаха неочаквано злостни коментари. Тая баба защо не си стои в Америка, какво ни търси кусури тук? Тая изкуфяла леличка не е никаква певица, какво е тръгнала да се показва по телевизята? Тая откачалка си метнала във Фейсбук снимка как пие сутрин кафе във Вегас и тлъстите й крака се виждат.

Явно българинът трудно приема, че тази „леличка“ пълни цели зали на концертите си, че живее достойно и иска да има ред и в страната, в която е родена и в която по нейни думи плаща по 1000 лева данък апартамент и благоустройство и желае срещу това просто да й оправи някой улицата, не само нейната но и на хиляди хора, които газят кал, прескачат дупки и не могат да се доберат до къщи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/V3zX37HEBEQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *