Тризначките: Ние сме достойни за депутатки от ГЕРБ

Тризначките убавиВяра, Надежда и Любов съвсем шашнаха зрителската аудитория, когато заявиха в ефир, че Нико Тупарев е измамник и им дължи половин милион лева. За толкова се бяхме уговорили, твърдят убедено те и смятат, че са измамени.

Когато те влязоха миналия сезон като своеобразен мост между виповете и обикновените участници от Ол старс, явно са си въобразявали, че ще бъдат залети от пачки. Това обаче не се случило и продуцентите им подхвърлили само 20 бона.

Ние наистина подписхме договор и в него беше упомената тази сума, но устно се договорихме за друга, твръдяха трите сестри. Плюс това подписването на документите стана много бързо, притискаха ни да разпишем и затова не погледнахме какво пише. И точно ние, които направихме цялото предаване, защото хората само заради нас го гледаха. И като излязохме, Тупарев все ни обещаваше парите и все не ни ги даваше. А накрая ни заплаши, че ще ни прати проститутки в Монако.

И след това на другия ден ние стояхме в едно кафене в Благоевград, когато в него влезе непознат мъж и насочи към нас пръст, като пистолет. Тогава разбрахме, че е пратен да ни убие. След малко влезе и един полцай, който каза да се прибираме, защото в кафенето ще стане убийство. Така стана ясно, че Тупарев ни е пратил убийци. За да не ни даде половин милион лева.

По същото време се записахме в ГЕРБ, защото харесваме Цветанов и Борисов и защото ни харесва да сме там. След време може да станем и депутатки, защото ние сме един природен биологичен феномен, който е нужен на България, казаха тризначките. На зрителски въпрос дали са се преглеждали скоро на лекар, трите вирнаха носове и казаха, че посещават лекар, когато имат здравословен проблем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Малее тия яко са изплискали.Преди 5-6 год. предупредих че тия объркани личности ще се превърнат в едни глупави злобни лелки и ще продължават да стават за смях защото такъв е умственият им багаж.Само да отворят уста и глупоста е излязла вече.Горкичките,чакам да се кандидатират за космонавтки.

  2. Браво! Точно за ГЕРБ са. И интелектуално и визуално съвсем подхождат на Боко.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *