Ива Екимова и Камелия Тодорова се борят за званието най-як пияч във ВИП Брадър

Камелия ТодОДокато в минали издания на шоуто „ВИП Брадър“ играчите се чудеха как да се опазят от мъжете, които не спираха да пият и накрая ставаха агресивни, то в този сезон жените веят палмата на първенството и само Евгени Минчев и Тачо се опитват да ги настигнат, засега неуспешно.

 Ива Екимова е най-здраво  в лапите на алкохола. Бившата манекенка, която стана  популярна като „момиче на късмета“ от шоуто „Невада“, сутрин показва жестоки кръгове под очите, особено когато й бяха отнети гримовете. Тя явно и няма навик да си мие често косата,защото накрая висна на фитили.

Сценарист на „Жените говорят“  разкри, че Ива обичала „руска закуска“ – чаша чиста водка без мезе преди всяко предаване. Това го правела за отскок и вдъхновение, но в предаването можели да замажат следите с грим.

Без алкохол тя изпада в паника, ако го няма под ръка й  става зле, довериха хора, работили с нея.  Затова и на едно от състезанията в Къщата буквално изкрещя на Жени: „Вземи виното, деее“, а после набързо  се оправда, че уж го искала за приятелката си, която все можеше да изкара една игра и без вино.

Според приятели на Ива залитането към алкохола й коствало сериозни  скандали със сегашното  й гадже Петрозар. Той отчаяно се опитвал да я изкара  от перманентното опиянение, в което тя изпадала още от ранни зори.

Нейни близки пък издадоха, че Емимова се пропила след смъртта на мъжа си Дими от „Сленг“, който катастрофира с мотора си.

Засега конкурент в сянка на Ива е не кой да е, а певицата Камелия Тодорова. Камерата упорито я отбягва и въпреки това не може да изреже тъмните кръгове под очите й сутрин и посягането също към водката. Пред нея непрекъснато стои чаша, която изглежда пълно с вода, но всъщност течността вътре не е вода.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *