Миглена Ангелова Изви Врата на Биг Брадър! Вижте какво Направи:

Миглена кучМиглена Ангелова отказа да облече кучешки костюм, да яде от паничка и да маха с опашка, като така развали кефа на продуцентите и съквартирантите да я гледат как ходи на четири крака и угоднически лае.

Тя наистина излая, но тихо и категорично.

В седмичната игра „Колелото на късмета“ Роро или трябваше да се види с любимите си кучета, или да си избере някой от съквартирантите за свой верен домашен любимец. Той не можа да си осигури свиждане със скъпоценните си хъскита, но пък получи шанса да накаже някого, като го превърне в псе. Синът на Вили Кавалджиев съзря възможност да си отмъсти на Миглена и я посочи, без да очаква реакцията й и тази на останалите.

Съвсем спокойно Ангелова отказа да облече костюма и да участва в мисията. Това е под достойнството ми и няма да го направя. Никога не съм пълзяла в краката на някого и няма да го сторя!

Въпреки че наказанието на Големия брат беше доста сурово – отне спечелените за бюджета пари и привилегиите, получени от колелото на други играчи, Миглена остана непоклатима.

Най-много се вбеси манекенката Глория, която изтегли късмета – разговор по скайпа с любимия си Димитър. Тя рева, тръшка се, крещя, изпадна в истеричен пристъп, хълца… и накрая злобно започна да си отмъщава. Настърга на ренде слабителни шоколадови дражета и изсипа сместа в мюслито на Миглена, за да я хване разстройство и цяла нощ да стои в тоалетната. Мадам „Искрено и лично“, обаче не хапна и лъжичка от въпросното мюсли, защото бе навреме предупредена от приятелката си в Къщата – Емануела за готвената вендета.

Извикана за обяснение в изповедалнята, Ангелова каза на Биг Брадър, че мисията мачка достойнството й, затова по никакъв начин няма да я изпълни. И не й пука, че бюджетът ще е минимален, а Глория няма да се чуе с любимия си. Ако толкова го обича, да не е влизала тук, а да си стои  при него, отсече водещата.

Аз не отказвам мисии, но не съм съгласна с тези, които ме унижават. И смятам, че ако другите имат достатъчно самоуважение, също ще откажат. Няма да направя удоволствието на никого, дори на Биг Брадър, да лая, да въртя опашка и да ям на земята в кучешка паничка. И смятам, че такива мисии не трябва да има, защото мачкат достойнството на хората, влезли в Къщата, каза твърдо тя и излезе от изповедалнята.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/hu4m6G7g6oU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Браво! Така се прави. Щом е игра да е поне по правилата. Никой не ги кара насила да се правят на маймуни. Те сами се унижават. И стават жалки!

  2. Адмирации за Миглена Ангелова, нека всички да се поучат от нея – абсолютна жена!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *