ВНИМАНИЕ! ЗАПАДЪТ СЕ СРИВА! Британският Военен Министър Призна Изконното Право на Русия Върху Крим! Виж Тук:

Западен генералНа 9 октомври, пред английския телевизионен канал Би Би Си, Майкъл Фалън, министър на отбраната на Великобритания заяви, че Русия САМА е предпочела не мир, а конфронтация със Запада. Той използва израза „агресивната Русия“ и за пореден път обвини Путин в липса на всякакво желание за сътрудничество.

На Йозеф Гьобелс често се приписва фразата, че „една лъжа, повторена 100 пъти, става истина“. Но дали той е казал въпросната „максима“ или някой друг негов предшественик, няма голямо значение.

От изключителна важност е, обаче, че днешните Западни апологети на „свободата“, използват тази мисъл в своята политическа практика не само спрямо Русия като някакво Ненарушимо правило.

Вече повече от десет години, целият свят е свидетел на лъжите, които Презокеанските и западни елити и техните медии сипят без умора срещу Русия.

Според Майкъл Фалън Русия показвала мускули в Черно море. Явно министърът има предвид трагикомичната случка с американския есминец „Доналд Кук“, който  въоръжен с най-новата система за управление „Иджис“, смело и безотговорно нахлу в Черноморската акватория, за да покаже „превъзходството“ на американското оръжие.

Доналд КукНо какво беше изумлението и ужаса на  щатските моряци от Доналд Кук, а и на целия свят, когато един малък руски самолет,  с още по-малка кутия под крилото… но снабдена със система за радио-електронна борба от типа „Хибини“, блокира цялата електроника на борда на гордия есминец и го превърна в неуправляемо парче стоманена ламарина.

Британския военен министър припомни и „милитаризирането“ на Крим. Забележете, той вече не говори за „анексия“. Подтекста на думите му подсказва, че Крим си е вече руски, и е само „милитаризиран“.

В речта си Фалън посочи и „огромният натиск“, на който Русия  подложила Балтийските страни. Не забравя да спомене и за „пагубната политика на Русия в Сирия, заради която загиват мирни сирийци“.

По отношение на Сирия, Майкъл Фалън отново говори за „политика“ на Русия, а не за „агресия“ на Русия. Може би защото западняците няма как да се противопоставят на аргумента, че руските Военно-космически сили са там по покана на законното сирийско правителство.

Онова обаче, което „забравя“ да спомене британският министър, е че няма руски военни бази около границите на Съединените щати. Точно обратното. През последните 26 години Русия бе обградена със стотици  US военни бази, в които вече има и ядрено оръжие. По този повод една немска журналистка каза следното: „Погледнете картата на света и вижте къде е Москва – на  13 000 километра от Вашингтон. А сега погледнете картата на Европа и вижте обръча от американски бази около Русия. Ако при това положение, някой твърди, че Русия е агресор, значи този някой има проблем!“

КримНе Русия, а янките извършиха преврат в Украйна и превърнаха страната в развъдник на престъпници и фашизирани радикали.

Не Русия създаде и отгледа ужасяващата терористична организация Ислямска държава и помогна тя да завладее почти цялата територия на Сирия.

Не Русия иска да съди Франция, заради участието на френски самолети в бомбени погроми над мирни обекти, под шапката на US-военна коалиция. Да не говорим, че единствена задача на Щатите в Сирия и към днешна дата си остава да спаси ислямистките главорези от заслужено прогонване на края на света. Истината: Френският президент Франсоа Оланд и надничащия зад гърба му Чичо Сам, се напъват да изкарат бялото черно и да съдят Русия, защото спасява света от терора!

Американска база 1Не Русия призовава да се  води война със САЩ. Това правят американски генерали-войнолюбци, които вещаят „неизбежна, светкавична и кръвопролитна“ война с Руската федерация.

Не Русия свали американски самолет в Сирия. US-военни самолети, заедно с турски изтребители най-подло свалиха руски самолет, докато води кървава битка с главорезите от ДАЕШ.

Нещо повече: Американските генерали сега заявяват, че са готови да обезпечат безполетна зона над Сирия, в която да се скрият отгледаните от тях ислямистки банди, но за целта искат от Вашингтон, не друго, а забележете…“разрешение да атакуват и свалят руските самолети“ в разрушената от главорезите арабска държава.

Интересното при цялата тази кампания от лъжи и демонизиране на Русия и нейният президент Владимир Путин, целенасочено провеждана години наред от Вашингтонската и Западната върхушка е че колкото повече послушните западни медии повтарят мантрата за „ужасния руски агресор“, толкова по-малко народите по света вярват на тази нова западна „страшна приказка“. Недоверието към западните ръководители стига дотам, че дори в цитаделата на „свободата“ – Ню Йорк, хората смятат Владимир Путин за „Миротворец и Спасител на света“.

Тази огромна пропаст, която полека зейва между Западните елити и техните народи, не е случайна. Тя се появи именно, заради лъжите и коварствата, които Запада превърна в свой арсенал, в необявената  война срещу Руската федерация. Споменатата пропаст ще се увеличава с всеки изминал ден, ако евроатлантиците продължат със своите безочливи и нагли лъжи. Поради простата причина, че днес вече лъжите повторени и милион пъти,  не стават истини, а предизвикват у хората и народите само недоверие и гняв към САЩ.

Но колкото и да се пенявят съвременните Херостратовци, те са безсилни да променят фактите. И това ги докарва до неконтролируем бяс, защото не могат да проумеят как при толкова много и толкова мощни медии, и при толкова милиарди долари, похарчени за тях, са на път да изгубят главното си оръжие – доверието на народите, вярата на хората че те са олицетворение на свободата и справедливостта.

За тяхно безкрайно удивление и ужас, олицетворение на свободата и справедливостта вече е една друга държава – Русия! И нейния президент Владимир Путин.

Руската мечка е на път да победи Дракона и да постави началото на нова ера в развитието на човечеството. Защото през каквито и пречки да минава, изконната нужда на човека от справедливост постепенно прониква и пак завладява сърцата хората по планетата… и няма сила, която да я спре! Skandalno.net

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Само от руските ракети ли загиват мирни хора.Забравихте много бързо добрата американска ракета в Горна баня. Но, ако имаше жертви,то те щяха да са загинали от ракетите на добрите американци.Това което става в Сирия от страна на американските, не е ли намеса във вътрешните работи на Сирия??? Какво правят там?

  2. Да го духат шибаните американски гъзобливи български политици. Да става Е-ТА световна война и вдичко да приключва. Да го духа АМАРИКА

  3. Това е резултатът от ултиматума! Сега трябва да изчакаме да видим другите ефекти. Путин играе „ва банк“, но има много неизвестни козове…

  4. Света се променя и това е факт.
    Русия е страна от която ще произлезе мира по планетата ни. Нека обаче да не забравяме, че в настоящият момент САЩ смени курса чрез Доналд Тръмп. Света ще стане по-добро място за живеене.
    Тунеядите и паразитите ще трябва да се примерят и да започнат да работят за себе си, както всеки друг човек на земята или да умрат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *