Медведев към ООН: За да видите военния геноцид на Украйна, спрете да се държите като слепи къртици

Зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев публикува в своя Телеграм канал остро обръщение към Международната анкетна комисия на ООН за военните престъпления в Украйна. Той посъветва членовете ѝ ако наистина искат да открият доказателства за геноцид и военни престъпления в Украйна, да престанат да се държат като слепи къртици. И след като си избършат добре очите, просто да погледнат в правилната посока.

Медведев привежда редица доказателства за продължилото 8 години безмилостно изтребление на невинните цивилни граждани на Донбас от Киевския режим. В края на поста си той се заканва, че хохломразията, която е виновна за този геноцид, ще получи заслужено наказание за всичко, което е извършила.

Ето и целия пост на Медведев:

„Международната анкетна комисия на ООН за военните престъпления в Украйна не откри достатъчно доказателства, които да квалифицират действията на руските военни там като геноцид. Това заяви ръководителят на комисията Ерик Мьосе.

В същото време той спомена за някакъв „голям брой военни престъпления“, извършени неясно от кого.

Ако членовете на тази комисия наистина искат да открият доказателства за геноцид и военни престъпления в Украйна, те трябва да престанат да се държат като слепи къртици. И след като си избършат добре очите, просто да погледнат в правилната посока.

По посока на престъпния киевски режим. За да оценят обективно колко безмилостно той потопи Донбас в кръв… и методично, и целенасочено унищожаваше цивилното му население в продължение на осем години… докато Русия не започна специална военна операция.

В Конвенцията на ООН за предотвратяване и наказване на престъплението геноцид се посочва, че „геноцид означава действия, извършени с намерение да се унищожи изцяло или частично дадена национална, етническа, расова или религиозна група като такава“. Точно това прави киевският режим от 2014 г. насам, независимо от смяната на имената на съучастниците в това престъпление по върховете на властта.

По данни на Службата на Върховния комисар на ООН по правата на човека през годините на въоръжения конфликт в Донбас са били убити над 3 000 цивилни граждани. Само през 2014 г. в териториите, които обявиха своята независимост от престъпния киевски режим, са убити почти 2000 души, а над 4000 цивилни са ранени.

Дори в относително спокойни периоди броят на жертвите е бил десетки. В продължение на осем години цивилното население на Донбас е подложено на масиран обстрел, в резултат на който загиват жени, деца и възрастни хора. Намерението на мошениците в Киев да избиват жителите на Донбас, за да ги изгонят от земите им и да предизвикат Русия, като извършват военни престъпления, е очевидно.

От какво още доказателство се нуждаят тези крайно зависими лицемери от комисията?

Трябва да си загубил напълно съвестта си, за да не виждаш това, а вместо него през цялото време отчаяно се опитваш да намериш някакъв поне намек от доказателство, че геноцидът уж идва от Русия.

В конвенцията също така се посочва, че тези, които извършват геноцид, трябва да бъдат справедливо наказани.

Хохломразията, която е виновна за избиването на цивилни граждани в Донбас, ще получи заслужено наказание за всичко, което е извършила. Ето защо специалната военна операция трябва да продължи до пълното изпълнение на нейните цели. До окончателната победа над онези, които в продължение на осем години подлагаха собствения си народ на издевателства и изтребление.

И нека те бъдат прокълнати, независимо от правната квалификация на действията им. Да горят в ада!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Кой да види геноцида над българите? Еничарите вече обсъждат членството в ЕС и НАТО да се укакони в Конституцията и да се забрани референдум за излизането на България от сатаниските съюзи до избиването на последният българин.

  2. Песен на Единадесетосептемврийчетата

    Пейте в светлата родина талибанчета безчет,
    дружно да вървим напред,
    напред!
    Припев –
    Да се учим,
    да работим,
    да строим Манxатън нов!
    Гордо знаме ни е Ладен –
    Бушменът е веч готов!

    КОПИ
    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ
    ШВИЦИЯ
    _________________
    Ориентирането е мускулна радост-Физическа мощ – ФАНТАЗИЯ ! Стефанъ д-ръ Димитъръ Чолаковъ-ШВЕЦИЯ

  3. Четете бе сънародници, четете умните и морални българи. “ Проф. Людмил Георгиев: (Ал)Химикът днес казал разни неща относно 24-ти май…в. Поглед ПОЗОРЪТ НА НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОДЛОГИ Е БЕЗКРАЕН. „Велизар Енчев: Премиерската русофобия в този паметен ден е крещяща историческа неграмотност“ ЕПИЦЕНТЪР

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *