Видео Запис Разкри: ВСУ Обстреля и Окървави пазара в гр. Константиновка. Стреляно е от северозапад, от 3 км. разстояние. Руската армия е далече на изток + Още куп доказателства. ВИЖ ВИДЕОТО:

Изтекъл в мрежата запис от охранителна камера на пазара в гр. Константиновка даде възможност да се установи истината за това кой и с какво уби 16 цивилни и рани 33-ма в града в Донецка област, който все още е под украински контрол. Видео записът запечатва момента на падането на ракетата, която всъщност се оказва снаряд. Чува се и моментът на изстрелването, което е 3 секунди преди удара. Вижда се и в каква посока гледат минувачите по улицата секунда преди падането на снаряда – те гледат по посоката от която се чува, че идва снаряда. Снаряда идва от северозапад, докато руската армия е далече на изток. СВИДЕТЕЛИ СМЕ НА ПОРЕДНИЯ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ, ДЕЛО НА КИЕВСКИЯ НАЦИСТКИ РЕЖИМ, ПОДОБЕН НА ОНЗИ СРЕЩУ ГАРАТА В КРАМАТОРСК. КАТО ОТНОВО ЦЕЛТА Е ДА БЪДЕ ОБВИНЕНА РУСИЯ. ТОЗИ ПЪТ ОБАЧЕ УКРАИНСКИТЕ СБУ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ ДОБРЕ РАБОТАТА И СА ДОПУСНАЛИ ДА ИЗТЕЧЕ ТЕЖКО УЛИЧАВАЩИЯТ ГИ ВИДЕОЗАПИС ОТ ОХРАНИТЕЛНА КАМЕРА. ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ ОТ ТОВА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. СЪЩОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ БЕШЕ НАПРАВЕНО НА ПЛОЩАДА В САРАЕВО, КОГАТО ИЗСТРЕЛЯХА ЕДИН СНАРЯД СРЕЩУ ПАЗАРА В ГРАДА И УБИХА НАД 50 ЧОВЕКА И ОБВИНИХА – СЪРБИТЕ И ЗАПАЧНО ВОЙНАТА В БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА !

    ТАМ УЧАСТВАХА ЗАПАДНИТЕ ИНТЕРЕСИ СРЕЩУ СЪРБИЯ ДА Я РАЗДЕЛЯТ И Я РАЗДЕЛИХА, ОБВИНИХА И ОСЪДИХА СЛОБОДАН МИЛОВЕШИЧ …

    ЖАЛКО ЗА ЖЕРТВИТЕ В СРЕБРЕНИЦА И ГОРАЖДА И ТАКА НЕ СЕ ДОКАЗА КОЙ НАПРАВИ ПРОВОКАЦИЯТА В ТЕЗИ ДВЕ СЕЛА, А СЕ БЯХА РАЗБРАЛИ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ БОШНАЦИТЕ С РЕЙСОВЕ И СТАНА СТРЕЛБА И УБИИСВА И ЗА ВСИЧКО ОБВИНИХА СЪРБИТЕ, А

  2. Разберете едно, всяко престъпление, всяка мерзост, всяка човешка гадост е извършена заради или от алчност. Алчността е висшият грях, висшата гнусота и изкривяване, което може да засегне един индивид. Докато хората не го осъзнаят, а на запад още го смятат за голяма ценност, Човечеството ще тъне във войни, убийства, грабежи, бездушие и разделение.

  3. Украинизацията чука на вратата, успешно ни въвлякоха във войната. Реки от кръв и тук ще потекат

  4. Антибългарите и еничарите вкарват в конституцията членството на България в ЕС и НАТО, като има и забрана за референдум за излизането на България от сатаниските съюзи до избиването на последният българин.

  5. Високо вероятно Киев ще изстреля руска ракета да окървави място с много хора в България, Саня от Хлорида маршрута и ще начертае. С накървяване започвали войните

  6. Просто укронацистите следват примера на идолите си – бандера и шухевич.
    И те като тях са избивали СВОИТЕ.
    Няма ли кой да прицели оня наркоман – клоун и да отърве света от тази гадина?

  7. Шибаното еврейче зеленски ще се бие до последния украинец. И за какво да му пука. Славяни убиват славяни! А в еврейската библия – талмуда пише, че евреите няма да владеят Света, докато съществува славянството. Дайте да пожертваме еврейското наркоманче в името на спасяването на десетки хиляди животи.
    А бе, няма ли кой да отърве целия свят от този боклук?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *