Мая Манолова: Борисов знае, че ще влезе в Затвора и се Тресе от Животински Страх!

Хич да не се опитва Борисов да шикалкави и лъже хората с „Борисов 4“, „Борисов 5“ без или с каквато и да е коалиция с негово участие.

Ясно е, че той се сгромолясва и го тресе смъртен страх от ревизия на мафиотското му управление. Страхува се, че ще влезе в затвора. И с право.

Да не забравяме кюлчетата и пачките в чекмеджето, да не забравяме онова международно разследване, което установи милиарди долари в негова офшорна сметка. Разследване, което потулиха, но следите остават. Борисов има да дава много обяснения – той, министрите му и всички, с които управлява и краде близо 11 години страната.

Това коментира в свое тв. интервю днес Мая Манолова.

Тактиката на Борисов за оцеляване през последните месеци е да окаля всички алтернативни политически субекти. Той опита да повлече всичко със себе си. За целта впрегна Прокуратурата, МВР, Специалните служби, НАП, КПКОНПИ и всички останали репресивни органи и институции на подчинения му държавен апарат.

Свидетели сме как от няколко дни властта вече посяга не само на бизнесмени и политици, но и на опозиционни журналисти. Но отговорността за едно авторитарно и чудовищно корумпирано управление, каквото беше неговото през последните 11 години, се носи лично. Така че той ще си изпие горчивата чаша докрай. Аз съм сигурна че за първи път в най-новата история на България, ще имаме премиер- затворник.

Апелирам към всички партийни лидери да декларират ще управляват ли с Борисов, ще се коалират ли с него. Да го заявят пред хората, да заявят пред хората още сега, че няма да го направят, че няма да не ги излъжат и употребят, както ставаше през годините. Нека да е ясно.

Дошло е време за смяна на модела, дошло е времето на децата ни, категорична е Мая Манолова. Skandalno.net
Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. 18 юли 2012 – АПОСТОЛЕ ….
    .
    Колко си „велик” Апостоле ?
    И как пазят „Голем-МАН-ОВЦИТЕ” Теб
    От паметника си да не полет-ИШ … „проклет”

    Бутафорно пускат маршове велики
    „Вдигайте” се гълъби – „велик е нашия войник”
    С „Тих бял Дунав”, правят те велик !

    Държавните май-муни с теб се кипрят „слава”
    Снимат се пред теб и кичат се със лика ти славен
    Ти си гордо знаме като Ботев на пилон
    В денят, когато си роден … АЗ СЪМ ИЗГОНЕН ФЕН.

    С теб, Ботев и другите борци
    Трябва да се вдигнем Нии – ШИН ФЕЙН – САМИ
    Държавните глупци – Убииците народни да сразим
    Робът трябва да изчисти тази смрад позорна от лъжци !
    .
    Стефанъ Д-ръ Д Чолаковъ
    18 юли 2012
    Карлово

  2. В ЗАТВОРА И ТАМ Е ЗА ХОРА –––––– ОТНАЧАЛО Е ТРУДНО ДОКАТО СВИКНЕШ, ЧЕ СИ СЕ ГУШИЛ В ЕВРО-ПАРЛАМЕНТА, ПОСЛЕ В СПАЛНЯТА С КУЧКИ, КУРВИ КАТО ЦВЕТА И ДРУГИ ПОСЛЕЗ ЗАБРАВЯШ И ЗАПОЧВАШ ДА МЕЧКАЕШ С ОСТАТЪКА ОТ ОТКРАДНАТОТО КЪДЕ ДА ЖИВЕЕШ В ДУБАЙ, ОНЯ ЧАКА, В ЮЖНА АФРИКА И ТАМ БРАТЯТА ОТ ДУПНИЦА ЩЕ ГО НАДУПЯТ, ЗА СЪРБИЯ Е НЕМИСЛИМО, СРЕТЕН ЙОСИЧ ОТДАВНА МУ СЕ ЗАКАНВА –––––––– ЧОЛИ БОЛИ ГО УЙЬО

  3. Мая, той вече е бил в затвора. Не мога да разбера защо този факт се крие от народа.

  4. Великият мъжкар, страховитият бабаит, самоповярвалият си пожизнен сатрап със свирепата муцуна се тресе от животински страх. И как не. Пресен му е споменът как разкарваха като мечка гипсирания Тодор Живков по съда докато му търсеха несъществуващо лично богатство. Но сега случаят е друг. Офшорните милиарди са осветени, пачките и кюлчетата вече са документирани и този грабеж, добавен към властовите му безчинства и своеволия, ще направи народната мъст безпощадна. А какво да кажем за спомена за финала на Мусолини?

  5. ВСНЕКИ ДЕН ТОЗИ ИЗРОД „БОГА-ТАША-КА“ – ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ НЕПРЕКАСНАТО ПОВТАРЯ ЕДНА И СЪЩА ТАЗА ЗА 18 ОБВИНЕНИЯ, ПОРЪЧАНИ УБИИСТВА ……………. ТОЗИ ЯВНО Е УХО ВА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО МУ ДОКЛАДВА КАКВО ДА ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ. ТУК ОБАЧА ИМА ДИСКУСИЯ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО МИСЛИ НАРОДА ЗА НЕГО ……………………… КАКВО ЛИ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВА, АКО ПАДНЕ БОЙКО БОРИСОВ И МАФИЯ …………………. !? ––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *