Защото само така се сваля Диктатура!

О, какъв обрат! О, какви Разкрития ни сервираха тази сутрин Хунтата и подопечната й Каскетура! О, какъв Шок и какъв Взрив!

Журналистът Огнян Стефанов си говорил с Божков за това как Цветан Василев не е борбен тип, а по-академичен… за разлика от Божков, който нямало да се даде и щял да свали Хунтата! И това стана причина днес Каскетурата да обвини двамата крупни бизнесмени в заговор за сваляне на правителството, а журналистът Стефанов – в това, че им „бабувал“. Не е за вярване, но тия СРС-та, съдържащи брътвежи без всякаква фактологична стойност, се оказаха основен аргументът: за Хунтата- да оцелее, а за Гешев – да остане Главен прокурор.

Ами пишете ни и нас от Скандално.нет в този престъпен сговор. И ние не крием, че желаем и работим вече 11-та година за това правителството да падне, а отгоре на  туй и често публикуваме разкрития на двамата бизнесмени за престъпленията на властта на ГЕРБ.

А междувременно в престъпен сговор срещу народа си власт и прокуратура омертно мълчат… и дума не обелват ни за евро-чекмеджето на Борисов, онова- с пачките, кюлчетата и пистолета…. ни за офшорната сметка на Баце с 4-те Му милиарда долара- разследване, засега успешно стопирано, което обаче само чака сгодния момент да връхлети с пълна сила. Мълчат и за БарселонаГейт, АпартаментГейт, ОградаГейт, КъщиГейт, СуджукГейт, МагистралиГейт… Мълчат за масовите кражби на дребни и едри бизнеси от властта… мълчат за разследването „Осемте джуджета“, мълчат и за репресиите срещу малцината свободни журналисти в тази поробена страна.

Американците подкрепили всенародния протест срещу правителството… но всъщност били с прокуратурата и най-вече с Баце. Така Гешев изтълкува преднамерено витиеватата декларация на Мустафата от вчера. А  таджикистанците, виетнамците, панамците и други -намци… и те ли са с Борисов и Шайката му или стискат палци на народа бъларски?! А Папуа Нова Гвинея и Белгийско Конго одобряват ли въоръженото нахлуване на Каскетурата в Президентството и суспендирането на Конституцията на Република България?!?

Жалка история, сътворена от още по-жалки каскетни и изпълнително-властови идиоти!

За 11 години управление посредствената прозападна сган ГЕРБ и присъдружните им крадци превърнаха страната ни в прогнила авторитарна колониална кочина. Която демографски, духовно и всякак е на път да приключи своя жизнен път. Освен ако не ги пометем. Сега е моментът!

Затова: Протести докрай… с дива ярост, със смъртоносна стръв… и упорство в искането за Оставка и Затвор за БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ! Защото само така се сваля Диктатура! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. 18 юли 2012 – АПОСТОЛЕ ….
    .
    Колко си „велик” Апостоле ?
    И как пазят „Голем-МАН-ОВЦИТЕ” Теб
    От паметника си да не полет-ИШ … „проклет”

    Бутафорно пускат маршове велики
    „Вдигайте” се гълъби – „велик е нашия войник”
    С „Тих бял Дунав”, правят те велик !

    Държавните май-муни с теб се кипрят „слава”
    Снимат се пред теб и кичат се със лика ти славен
    Ти си гордо знаме като Ботев на пилон
    В денят, когато си роден … АЗ СЪМ ИЗГОНЕН ФЕН.

    С теб, Ботев и другите борци
    Трябва да се вдигнем Нии – ШИН ФЕЙН – САМИ
    Държавните глупци – Убииците народни да сразим
    Робът трябва да изчисти тази смрад позорна от лъжци !
    .
    Стефанъ Д-ръ Д Чолаковъ
    18 юли 2012
    Карлово

  2. С ТЕБЕ СМЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

  3. ВСНЕКИ ДЕН ТОЗИ ИЗРОД „БОГА-ТАША-КА“ – ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ НЕПРЕКАСНАТО ПОВТАРЯ ЕДНА И СЪЩА ТАЗА ЗА 18 ОБВИНЕНИЯ, ПОРЪЧАНИ УБИИСТВА ……………. ТОЗИ ЯВНО Е УХО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО МУ ДОКЛАДВА КАКВО ДА ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ. ТУК ОБАЧА ИМА ДИСКУСИЯ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО МИСЛИ НАРОДА ЗА НЕГО ……………………… КАКВО ЛИ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВА, АКО ПАДНЕ БОЙКО БОРИСОВ И МАФИЯ …………………. !? ––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

  4. Искам да видя как го извличат от министирският съвет осран и упикан от страх.Искам да видя как хленчи на съдебният процес поставен в желязна клетка. Днес го гледах по телевизията. Този човек си мисли ,че ще му се размине и ще продължи да ни „успива“ с глупостите си.Не този път не. Не му вярвяйте. По-голям наглец и лъжец не съм виждал.

    • АЗ СЪЩО ЖЕЛАЯ ДА ГО ВИДЯ ОСРАН ДРУГАРЯТ БОЙКО БОРИСОВ, УНИЛ, А ТАМ В ЗАТВОРА, ГО ЧАКА БАЙ СЪБИ ––––– ОНЯ БАЙ СЪБИ ДЕТО ГРИЗЕ КУРО СЪС ЗЪБИ –––––––– ЩЕ ИМА МНОГО ВЕСЕЛИЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ДНИ -http://www.stefan-tcholakov.eu/index.php?p=vratza

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *