Майката на пребитото от полицаи момче: Гаврили са се с децата, стъпвали са върху тях и са се снимали, снимали и разголените гърди на арестувано момиче! (С ВИДЕО)

„Знаете ли кое е по-ужасяващо от това, че са ги пребили до смърт? Тези полицаи са се гаврили с децата ни. Зад колоните, под Министерски съвет те са стъпвали върху тях и са се снимали в тази поза, докато децата ни са били с белезници и с лица към земята. Правили са си селфита. Имало е едно арестувано момиче с потниче, чиято презрамка е била паднала и едната й гърда била разголена. Не е можела да се прикрие, понеже е била с белезници и полицаите са я снимали с телефоните си, галили я по главата. Можете ли да си представите за какво унижение става въпрос? Аз още не мога да го преглътна. И тези се водят за хора на реда! Аз съм в тотален шок. Шест човека са скачали с кубинките си върху полумъртвия ми син!“, сподели майката на един от зверски пребитите пред Министерски съвет от полицаи младежи Юлия Педева.

Клипове с насилие обиколиха социалните мрежи – мястото е зад колоните на Министерски съвет. Двама младежи бяха зверски пребити и откарани за реанимация в „Пирогов“. Едното момче е изписано, но другото остава в спешната болница заради тежки травми. За случилото се в късните часове на петъчната вечер разказа майката на едно от пострадалите момчета. В студиото на „Тази сутрин“ Юлия Педева сподели, че състоянието, в което е видяла 29-годишния си син е било непоносимо за една майка. „Синът ми няма никакви провинения до момента. Той е млад и интелигентен мъж. Това слънчево момче не е способно на агресия“, подчерта майката. Синът й Димитър Педев е спортен журналист. Никога не е влизал в сблъсъци и не е регистриран за подобни прояви. За познанството си с Димитър Педев написа в профила си във Фейсбук и журналистът Камен Алипиев. От неговия пост става ясно, че момчето е работило като режисьор в БНТ.

По думите на майката състоянието на Педев към момента е стабилно, но младежът има множество травми, за които лекарите още не могат да предвидят как ще се развият. Той е с тежко комоцио и огромен хематом на лявото око, има охлузвания и наранявания по цялото тяло. В болничната стая е окован в белезници и го пазят полицаи като най-големия престъпник, разказва тя. Юлия обясни, че за неин ужас на Димитър е повдигнато обвинение. А след комоциума, в който полицейските удари в главата, са го вкарали, момчето е с амнезия и дори не си спомня, че е бил на протеста в петък. Полицията все още не дава подробен отговор на въпроса в какво е обвинен. Единствено стана ясно, че секунди преди да бъде пребит до смчърт от 6 полицаи, младежът е имал словесни пререкания с един от тях.

В петъчната вечер Юлия не успява да се свърже със сина си. Тя продължава да го издирва в съботния ден, обезпокоена, че телефонът му е изключен и никой от приятелите му не знаел къде е и какво се случва с него.

Цялото интервю с Юлия Педева виж тук:

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. бойко борисов и полицаите гаврили се с децата на България да им се случи същото с техните деца изроди мръсни бойко тези дето ги прегръщаше пред камината да ги сигне същото и с полицаите убийци изпратени от боко изрода

  2. 18 юли 2012 – АПОСТОЛЕ ….
    .
    Колко си „велик” Апостоле ?
    И как пазят „Голем-МАН-ОВЦИТЕ” Теб
    От паметника си да не полет-ИШ … „проклет”

    Бутафорно пускат маршове велики
    „Вдигайте” се гълъби – „велик е нашия войник”
    С „Тих бял Дунав”, правят те велик !

    Държавните май-муни с теб се кипрят „слава”
    Снимат се пред теб и кичат се със лика ти славен
    Ти си гордо знаме като Ботев на пилон
    В денят, когато си роден … АЗ СЪМ ИЗГОНЕН ФЕН.

    С теб, Ботев и другите борци
    Трябва да се вдигнем Нии – ШИН ФЕЙН – САМИ
    Държавните глупци – Убииците народни да сразим
    Робът трябва да изчисти тази смрад позорна от лъжци !
    .
    Стефанъ Д-ръ Д Чолаковъ
    18 юли 2012
    Карлово

  3. ВСНЕКИ ДЕН ТОЗИ ИЗРОД „БОГА-ТАША-КА“ – ЦВЕТОМИР НАЙДЕНОВ НЕПРЕКАСНАТО ПОВТАРЯ ЕДНА И СЪЩА ТАЗА ЗА 18 ОБВИНЕНИЯ, ПОРЪЧАНИ УБИИСТВА ……………. ТОЗИ ЯВНО Е УХО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ, КОЯТО МУ ДОКЛАДВА КАКВО ДА ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИЦИТЕ. ТУК ОБАЧА ИМА ДИСКУСИЯ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО МИСЛИ НАРОДА ЗА НЕГО ……………………… КАКВО ЛИ ТРЯБВА ДА ДОКАЗВА, АКО ПАДНЕ БОЙКО БОРИСОВ И МАФИЯ …………………. !? ––––- СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *