Мара Отварачката отпразнува рожден ден с торта и шампанско в леглото

Мара рожден денВинаги галантният и готов на всякакви романтични жестове Християн Гущеров изненада с торта в леглото своята съпруга Мария.

Още в полунощ той беше първият, който я поздрави, за  34-ия й рожден ден. След сатенените чаршафи се материализирала поръчкова торта с надпис „Честит рожден ден, моя любов!“, бутилка десетгодишно шампанско от прочутата марка „Дом Периньон“ и букет от любимите на Мария бели орхидеи.

Певицата веднага си направи селфи с подаръците направо в леглото, а как са отпразнували годишнината й по-нататък остава в тайна. Най-вероятно любимият Мечо си е хапнал от тортата, а тя си е пийнала шампанско, а след това са направили пореден опит да загреят завивките и да си направят бебе.

Мария сватбаРожденият ден на Мария съвпада и с годишнината от сватбата им, която се състоя преди една година по това време. Тогава това беше най-бляскавото събитие в светските среди, а Гущеров предложи брак едновременно на любимата си и на дъщеря й Марая, която се изживяваше на тържеството като малката булка.

Година по-късно двамата все още говорят за бебе, но фолкаджийката има трудности със зачеването и все още на хоризонта не се очертава наследник на богатата фамилия.

Въпреки това бизнесменът не губи надежда и енергично изпълнява съпружеските си задължения с надеждата да оплоди булката си.

Освен това и да я отрупва с подаръци. Извън тортата и орхидеите той добавил и още едно скъпо бижу към колекцията й.

https://youtu.be/sx8ytImqjiI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *