По*но актриса легна Гола пред Руското Консулство в САЩ за правата на Маймуните

гола майймуниПорноактисата Саманта Бентли направи необичаен  протест пред руското консулство в Ню Йорк.

Тя се опъна чисто  гола на тротоара пред сградата в компанията на няколко напълно облечени, даже навлечени активистки от природозащитната организация РЕТА и пред десетки журналисти, пристигнали в студа да отразят събитието.

Причината за  протеста е да се защитят маймуните и да се отмени използването им  при различни опити в Космоса.

„Русия планира догодина да изпрати цели четири маймуни на Марс. Това е нечовешко и неприродосъобразно, защото  преди да бъдат изпратени в Космоса,  животните преминават изморителни и тежки  експерименти по издържливост в различни лаборатории”, пише  в разпространената от природозащитниците до медиите информация. Не е редно животинките да бъдат подлагани на тормоз, в какъв свят живеем, провикват се участничките в протеста, които държат лозунги.

Порноактрисата пък лежи съвсем гола на тротоара, сред разлята червена течност, който символизира кръв, нахлузила е маймунска маска и нещо като скафандър на главата,  а на плаката ,който закрива най-интимните места върху тялото й, е написано: „Маймуни на Марс?  Това е голяма крачка назад за цялото човечество”.

Повече от коментарите под снимката обаче са иронични. Доста хора смятат, че Саманта прави реклама на себе си и на филмите за възрастни, в които се снима, отколкото вярва в каузата за защита на маймуните. И е застанала пред руското консулство, защото там ще й обърнат внимание, а не пред стотиците лаборатории, в които се превят опити с маймуни и се експериментират лекарства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *