Брадърът Пламен Богданов завлякъл мъжкаря Цецо и приятелите си с пари и духнал

Пламен ЦецоПламен Богданов от „Биг Брадър” завлякъл свои приятели с дребни суми и те си чакат парите  вече няколко месеца, обаче той се прави на разсеян.

Те очакват той да постъпи мъжки и явно не са разбрали през цялото време, че Богданов е всичко друго, само не истински мъж.  Сред „ощипаните“  са Цветелин Николов – Бизнесмена, който също участваше в  „Биг Брадър” през септември, както и защитникът на Богданов в лайфовете на предаването Петко Петков, който за през зрителите му се пишеше голям приятел.

Петко се оплака, че Пламен живял в дома му цял месец, той го хранел и поил и му давал по 50 лева на ден, за да си купи цигари и да отиде в някой нощен клуб да покаже мускули. Свалячът на чалга звезди му обещавал, че като си вземе хонорара от предаването, щял да му се издължи. Станало така, че в мига, в който Богданов си взел парите, изведнъж се изнесъл на квартира и удобно забравил за дълговете си. Той смятал, че след като е толкова известен, хората са длъжни да го издържат и че за тях е чест да живее в къщата им.

По същия начин изгорял и големият екранен приятел на Пламен – Цецо. Бизнесменът му давал пари паралелно с Петко, без да знае, че и другият му дава. Така Богданов разполагал със стотачка на ден, но харчел само за цигари и дрешки, защото в клубовете все се намирал кой да го почерпи, понякога и самите собственици от благодарност, че мъкне цяла тайфа със себе си.

Пламен си живеел като волна птичка, издържан от нови и стари приятели, никога не бъркал в джоба си да плати сметката и тарикатски си прекарал няколко месеца в столицата, без да даде и стотинка.

Не ми е за парите, оплаква се Цецо. За мен това не е голяма сума, но обичам хора, които държат на думата си, а не се изхузлват като п*тки, когато дължат пари. Той от мен научи думата мъжкар и претендираше, че е такъв, но се оказа дребен използвач, който за 500 лева е готов да предаде приятелите си. Ако изобщо са му останали приятели, гневи се Цветелин и твърди, че за него Пламен повече не съществува.

https://youtu.be/d1ef6x7hndw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *