Мара Гущерова зарадва феновете си с нови силиконови гърди

Мария силиконФолк певицата Мария успя да изненада феновете си на последното си участие в кръчма, обаче  не с глас, а с пищен бюст.

Изпълнителката на „Две измамливи очи“ внезапно развя огромни силикови ци*и на сцената, а те подскачаха като палави лисички и  едва се побираха в широкото й деколте, пише сайтът Хотарена.

Новобрачната певачка  отдавна има помощни средства в гърдите, които да ги правят да изглеждат големи и апетитни,  но според наблюдателни фенове тя наскоро пак ги е уголемила. Най-вероятно за сватбата, но никой не забелазал това в калабалъка.

Всъщност и сега нямаше да си проличи какво е сторила, ако Мария не бе сменила дрехите си в паузата по време на участието си в столичен клуб.

Откакто тя възобнови пеенето си по кръчмите и така доказва, че печели за семейния бюджет, младоженката спазва ново правило – никога да не пее повече от пет песни с един и същ тоалет, понеже това било проява на лош вкус.

И докато първата й рокличка била затворена и доста семпла, втората се оказала с деколте, което не оставяло нищо на въображението.

Когато се появила с нея, феновете й спрели да слушат какво пее и се съсредоточили върху подскачащия палаво силикон, като хипнотизирани. Мара явно е целяла този ефект, тъй като била много доволна от участието си, а хонорарът и бакшишите стигали за още няколко такива зашеметяващи тоалета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *