Мария хвърли нова бомба: Скоро ще сме четирима!

Мария святбяОмъжената вече певица Мария разкри, че е поласкана от доверието и отношението на семейството на Християн Гущеров към нея и към  дъщеря й Марая, която приели като свое внуче.

Пайнерката каза загадъчно, че семейството може да се увеличи с още един член при това скоро. Тя нарече връзката си с Християн  „огън, страст, вярност и  приятелство, а семейството вече е крепост. Всички решения ги взимаме  тримата, но  надеждата ни е да станем четирима и да ги взимаме пак заедно. Тя предрече, че това ще се случи много скоро.

В светските среди вече гадаят бременна ли е Мара, или си е уредила ин витро процедура веднага след тържеството, тъй като по същия начин е забременяла и с дъщеря си

Певицата, която напоследък е непрекъснато в центъра на общественото внимание, изрази леко неубедително недоволство, че се шуми прекалено много около личния й живот. Тя не искала и не би си позволила да запълва ежедневието на хората с толкова личен повод, като сватба и шумотевица около нея.

Като всяка жена си мечтаех и исках сватбата ми да бъде от най-красивите мигове в живота ни, обаче по никакъв начин не желаех да  ангажирам никого освен нас и нашите приятели с него. Случи се така, че за това научи цяла България и прочетох какви ли не мнения от хора, които дои не ме познават.

 Припомняме, че Мария и Християн Гущеров се ожениха на 17 януари. Преди това те подписаха предбрачен  договор, според който тя ще получи близо 2 млн. лева обезщетение, ако Християн я изостави заради друга. В споразумението обаче изрично е написано, че тя няма да получи нито стотинка, ако изневери на съпруга си и раздялата настъпи по нейна вина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *