Яна е бременна от Петко, ще ражда през юни

Петко напрежениеПрясната съпруга на Петко Димитров – Яна е бременна. Това издаде първо нейна новогодишна снимка от купона, който семейството си спретна с приятели в собствения си клуб. Роклята е модерна, но леко разширена в талията, където може да се крие доста заоблено коремче.
Десетки сайтове умуваха какво точно има под надипления плат и даже започнаха да изчисляват кога ще се роди бебето. Запитана дали ще става майка, Яна само се усмихнала. Това още повече разпалило интереса на папараците и те стигнаха даже до близнаци.
Според близки на семейството на танцьорката, тя наистина чака бебе, но още пази този факт в тайна. Не иска да се шуми из пресата, макар че всичко вече яко се разшумя. От нея се очаква да роди наследник на Петковата империя от заведения, въпреки че той вече си има един наследник от Мария Игнатова. Но бебето му от Яна ще е повече на сърцето му, тъй като любовта е по-силна.
Не толкова Яна, колкото той искал да се пази тайна. Защото раждането на сина му Виктор било много тежко и бебето едва оживяло. Петко не иска да мине отново през същия ад, през който мина със сина си. Няколко седмици тогава той не спал, докато малкото, родено в осмия месец, се борело за живот.
Яна обаче е доста по-здрава от Мария Игнатова, спортистка е, дисциплинирана е и едва ли ще направи същия номер – да не може да износи чедотото му докрай. Въпреки това бизнесменът е фаталист. В момента той не дава прашинка да падне върху любимата му, а сега я е завел в Троян, където ще отпразунват в компания рождения й ден.
ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rbsVljHGEu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.