Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Маги бесен, гони Люси Дяковска от Х фактор, критикувала го

Живко Х факторЛюси Дяковска за пръв и последен път  ще бъде жури и ментор в българския „Х Фактор”.

Къдрокосата певица, която е по-известна в Германия, отколкото в България, постоянно воюва за своите подопечни и по тази причина вечно  е на нож с продуцента Маги Халваджиян. Той никак не харесвал независимия й дух и силното й чувство за справедливост и професионализъм. Люси си позволява дори в пряк ефир да критикува мнението на боса  и дори му прави сериозни забележки, от рода на, че не може да оценява на кого му е свършил въздуха и кой какъв тон е взел,  след като самият той не може да пее.

„Маги буквално е бесен от поведението на Люси. Едва я издържа.  Тя непрекъснато си позволява  да оспорва мнението му в ефир, а той е свикнал всички да се съгласяват с него. Все пак е продуцент. Той е шеф и не я е поканил да му мърмори и да му трие сол на главата и да го излага пред зрителите. Любо, Мария и Заки не смееха и една лоша дума да кажат за него”, коментират хора от техническия екип на предаването.

От напрегнатите отношения между двамата веднага  се възползвала Саня Армутлиева, която отдавна е влязла под кожата на Халваджиян. Тя знае, че е незаменима, защото след това  продуцира кариерите на спечелилите шоуто и откроилите се в него  в музикалната си компания.

Саня подметнала на Маги, че ситуацията била „Храни куче да те лае“ и непрекъснато говорела за нахалството и непочтеността на Дяковска. Тя няма никакво уважение, тя не може да е жури и да унижава останалите, съскала продуцентката. И да ни гледа цяла България.

Армутлиева също страдала от остря език на Люси, който професионално я посичал. А Маги обещал, че повече няма да я кани в нито една своя продукция.

Зрителите обаче са на страната на Дяковска и се радват, че най-после се намери някой да каже на родните величия, че само се надуват на екрана, но от музика нищо не разбират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *