Люси Дяковска хвърли око на кипърката Християна в „Х фактор“

0

Люси Дяковска женаЛюси Дяковска си е харесала много една от участничките от „Х Фактор“. Принципно тя харесва всички дами във формата, без дебелата Александра от Сандански, която не отговаря на вкуса й за дамска красота.

 Певицата, която открай време си пада по жени, палаво се задява с класическата хубавица  от отбора на Маги Халваджиян – кипърката Християна Лоизу.  Засега Люси се ограничавала само с влажни погледи и непрекъснато се опитвала да дава съвети на момичето за облеклото и вокалното майсторство.

Плевенчанката, която няма никакви спирачки,  често се озовавала без причина до чужденката по време на репетициите, ръкопляскала ентусиазирано и буквално я изяждала с поглед.

От километри си личи, че е хлътнала, но няма да посмее да й посегне, защото Маги ще я изгони, твърдят хора от екипа. Умилква се, облизва се, но едва ли ще й се отвори парашута, тъй като Хриси си има приятел и е много влюбена в него. Люси обаче се хвалела, че винаги може да „отвори“ една жена към по-сладки приключения и дамите не знаели какво изпускат.

Дяковска върви по много тънък лед. Точно заради подобни подвизи Мария Илиева беше изгонена от „Х фактор“, тъй като сваляше рапъра Наско, докато той беше още непълнолетен.

Сега двамата са гаджета, но тя вече не е жури.

Християна пък има всички шансове да победи в предаването, защото е една от най-талантливите участнички с най-богат глас. Победата ще я направи по-предпазлива и ще я отдалечи от мераците на менторката на групите, смятат запознати с шоубизнеса.

https://youtu.be/mGwM9qfBACQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *