Емануела нарече 2015 най-сълзливата си година

ЕмануелаФолкпевицата Емануела не била плакала толкова много никога през живота си, колкото тази година, каза самата тя.

Плаках от щастие, плаках от мъка, накрая започнах да плача и без причина. Тя не скри, че част от сълзите й са проляни по бащата на нейния син Митко – милионерския наследник Димитър Динев.

Непрекъснато ме питат дали сме разделени или не. Омръзна ми. Понякога живеем на различни места, защото така го изисква работата ни. Това не означава раздяла.  Като при  всяка двойка и при нас е нормално да има възходи и  спадове, придружени с караници и цупене от двете страни. Ако някой ми каже обратното, няма да му повярвам. Животът не се само цветя и рози, има и бодли.  Но двамата с Димитър сме семейство и ще останем такова,  защото имаме прекрасно дете и го обичаме с цялото си сърце

Плейбоят Митко бил страхотен баща, твърди Емануела.  Певицата хвали таткото, че умее прекрасно  се грижи за малкия, сменя памперси, храни го, гука му по бебешки и няма притеснения да ги остави сами за ден или два, двамата й мъже се оправят прекрасно и без нея. Макар че ги оставяла предимно, за да отиде на участия, друг повод засега не е имала.

Каквото и да се пише по медиите, от тази връзка аз имам едно малко ангелче, еднакво желано от мен и от Димитър, направено с много любов и това е повече от достатъчно. А дребните недоразумения винаги се изглаждат, категорична е певицата.

Емануела открехна завесата и за раздялата си с „Ара мюзик”: „Четох, че съм платила огромна неустойка. Това не е вярно. Ние просто  не успяхме да се разберем за моето по-нататъшно развитие, имахме различни виждания и затова приключихме нашите официални  взаимоотношения. Не съм плащала нищо, исках да поставя кариерата си на нов етап и отидох в „Пайнер” , която е най-добрата компания за попфолк изпълнители. Сега съм доволна“ – твърди певицата.

https://youtu.be/8cZ6ofhGQaM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *