Наказана! Елена Петрова с празни джобове след развода

Елена Петрова1Елена Петрова остана без никакви пари  след развода.

Гръцкият милионер, за когото беше омъжена,  я остави сама да се оправя в живота, след като тя го окичи с двуметрови рога и двамата се разделиха. Цели две години гъркът сам се грижи за близнаците им, докато жена му палуваше с любовника си – известен български режисьор.

Когато любовта свърши и Елена бе изоставена от любимия си, тя се сети за децата и си ги поиска. Обиденият баща й казал, че ще й ги даде при положение, че тя сама ги издържа и докаже, че може да го прави. Хлапетата имали тлъсти банкови сметки, но ще могат да разполагат с тях, като навършат пълнолетие. А сега условието е или семейството да се събере в Гърция и да живее в разкош, или Петрова сама да се оправя с финансите.

Актрисата се опитва да поддържа стандарт на себе си и децата, но  заплатата й в театъра е малка. Тя обаче твърдо е решила да остане в България, да развива таланта си и да си отгледа близнаците.  За да може да плаща сметките и да задоволява желанията на малките, които не са евтини, Елена е уредила  да стане рекламно лице на различни козметични препарати за тяло и даже и на клиника за пластична хирургия. От рекламите падали доста повече пари, отколкото от театъра.

Въпреки това тя се въздържа да харчи по заведения и да ходи по почивки, купува си ефектни, но не скъпи дрехи и  пести всеки допълнителен лев, който изкара, за да може да осигури на децата приличен живот.

https://youtu.be/EWv90FLz1i4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *