Люси Дяковска брои Чувал с Пари, за да стане Съседка на Президента Плевнелиев

Люси голямаЛюси Дяковска се нареди до най-новите съседи  на президента Росен Плевнелиев.

Къдрокосата певица си е купила жилище не къде да е, а в най- баровския комплекс в столицата –  „Резиденшъл парк София“, където от години живее президентското семейство.

Изборът й не е случаен – там живее каймакът на столичния елит, хората са дискретни, мястото е спокойно, никой не клюкарства за никого, дори партитата са тихи, а комплексът се охранява денонощно и трудно крадец или папарак би се добрал до него, пише „HotArena“.

Новата придобивка  на Люси е  160 кв.м, и е на солената цена от 280 хил. евро, издават брокери.  Тя няма нужда да ходи при дизайнери и да се рови из сайтове за пердета, тапети и мебели, тъй като жилището  е напълно обзаведено, а уредите и мебелите са по последен крясък на модата. Тъй като спортува, за нея е улеснение, че  в комплекса има  съоръжения за спорт, фитнес, закрит плувен басейн, фитнес и още екстри, които не са й особено необходими, начело с детската градина.

Апартаментът има широка дневна и кухня, две спални, две големи тераси и тоалетни помещения. Тя ще може да кани гости, да прави партита, да композира и репетира на спокойствие и ако си намери гадже, да има достатъчно място и за две им. Всъщност тя ще  е съседка само на Юлияна Плевнелиева,  защото само тя тя живее с двете деца в доста разкошното жилище. Президентът отдавна не се прибира при семейството си и е въпрос на време окончателно да се оттегли, като след края на мандата си замине за Германия. Президентшата пък си има гадже и не го крие и бракът между първата двойка е само фиктивен.

Люси смята да дели времето си също между България и Германия, където има жилище и бизнес. Тя работи много и съответно получава много и сумата за новата й придобивка не може да я събори. Освен това Маги й е казал, че ще я вземе и за следващия сезон на Х фактор и певицата иска да има луксозно място, в което да се прибира на спокойствие, тъй като заедно с кастингите, предаването продължава половин година.

https://youtu.be/enFLrjnvomg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *