Маги бесен, гони Люси Дяковска от Х фактор, критикувала го

Живко Х факторЛюси Дяковска за пръв и последен път  ще бъде жури и ментор в българския „Х Фактор”.

Къдрокосата певица, която е по-известна в Германия, отколкото в България, постоянно воюва за своите подопечни и по тази причина вечно  е на нож с продуцента Маги Халваджиян. Той никак не харесвал независимия й дух и силното й чувство за справедливост и професионализъм. Люси си позволява дори в пряк ефир да критикува мнението на боса  и дори му прави сериозни забележки, от рода на, че не може да оценява на кого му е свършил въздуха и кой какъв тон е взел,  след като самият той не може да пее.

„Маги буквално е бесен от поведението на Люси. Едва я издържа.  Тя непрекъснато си позволява  да оспорва мнението му в ефир, а той е свикнал всички да се съгласяват с него. Все пак е продуцент. Той е шеф и не я е поканил да му мърмори и да му трие сол на главата и да го излага пред зрителите. Любо, Мария и Заки не смееха и една лоша дума да кажат за него”, коментират хора от техническия екип на предаването.

От напрегнатите отношения между двамата веднага  се възползвала Саня Армутлиева, която отдавна е влязла под кожата на Халваджиян. Тя знае, че е незаменима, защото след това  продуцира кариерите на спечелилите шоуто и откроилите се в него  в музикалната си компания.

Саня подметнала на Маги, че ситуацията била „Храни куче да те лае“ и непрекъснато говорела за нахалството и непочтеността на Дяковска. Тя няма никакво уважение, тя не може да е жури и да унижава останалите, съскала продуцентката. И да ни гледа цяла България.

Армутлиева също страдала от остря език на Люси, който професионално я посичал. А Маги обещал, че повече няма да я кани в нито една своя продукция.

Зрителите обаче са на страната на Дяковска и се радват, че най-после се намери някой да каже на родните величия, че само се надуват на екрана, но от музика нищо не разбират.

https://youtu.be/FUwS9UERBRc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *