Любовна мъка тресе Сашо Диков! Красавица го изрита от леглото си! Вижте коя:

Застаряващият мераклия Сашо Диков е обзет от любовна мъка и гняв.

Той ходи като градоносен облак, тъй като най-безцеремонно бе зарязан от златното момиче на България Лили Игнатова.

Журналистът и бившата гимнастичка имаха кратка и бурна връзка преди година, но в един момент грацията се оттегли царствено, защото не можа да понесе избухливия му и заядлив характер. Лили предпочитала нежни и зрели отношения, а не непрекъсната смяна на настроенията, мрънкане, заяждане и съмнителна мъжественост, демонстрирана предимно с ругатни.

След като двамата прекъснаха връзката си и Сашо остана сам в огромния си апартамент в  „Манастирски ливади“, той реши да изпробва друг подход към жените – бързи флиртове и свалки за една нощ! Но не му се получи. Първо, вече не е толкова млад за приключения и второ – на тази възраст му е нужна единствено сродна душа, а не някаква куха лейка, с която са си губи времето.

Макар и късно, той осъзнал, че Лили е жената за него и подновил ухажванията си към нея със скоростта на експресен влак. Започнал да й се обажда ежедневно- ту с билети за опера, ту с покани за изложби, пращал й малки подаръци и даже й предложил да я заведе на романтична екскурзия до Дубай.

Сашо Диков е завинаги аут от живота на „златното момиче“ Лили Игнатова

За негова изненада обаче, бил отрязан категорично от домогването си до повторна интимна връзка с Игнатова. Стигнало се дотам, че бившата гимнастичка в един момент отказала всякаква комуникация с него. Тя отказала да му вдига телефона, предупредила го да не я търси и за всеки случай го блокирала и във фейсбук, за да не чете жалките му обяснения в любов, редуващи се с гневни тиради.

Двамата започнаха любовната си връзка преди около три  години, но миналото лято дамата сложи категоричен край. Доста хора бяха учудени какво правят заедно царствената и спокойна Лили и свръхемоционалния телевизионер. Те не си подхождаха нито по темперамент, нито по държание в обществото. Все пак гимнастичката беше временно маркиза, но дори след развода си с аристократичния чужденец, продължава да се държи като такава. Докато Сашо той има хулигански нрав.

Въпреки че се беше отказала от мъжете, Лили му даде шанс, той пък временно се кротна, но пак започна да се държи грубо и хашлашки и тя го изрита.

Сега и на колене да долази до вратата й, Лили няма да му отвори, категорични са нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *