Сашо Диков: Пипи е Самотна заради мен!

0

Диков ПетяСашо Диков е отчаян от примера, който непрекъснато е давал на единствената си дъщеря – Петя.

Бившият шеф на „Канал-3“ се самообвинява, че заради гоненето на кариера и непрекъснатото си отдаване на работата  е направил щерка си свое копие –  прекалено амбициозна и напълно отдадена на кариерата си. И заредена с хъс да се катери все по-нагоре и по-нагоре по професионалната стълба.

Диков се страхува, че не се е сетил, че често момичетата изцяло копират бащите си и това ще се отрази лошо на Петя. Сега тя лети на крилете на амбицията, но ще настъпи ден, в който ще се почувства самотна и  ще съжали, че не е създала  семейство. И не е родила деца.

„Бях лош  родител, направо ужасен.  Чак сега осъзнавам какво съм причинил на детето си с вечните си отсъствия, с работохолизма, с липсата ми у дома, когато е имала най-голяма нужда от мен. Бил съм и лош пример. И тя е приела това, че за да успее човек, трябва да се отдаде изцяло на нещо“ – жали се Диков. Малко е късно да връщам нещата назад и да търся компенсация. Не мога да компенсирам отсъствието си в детството й.

Сега тя прилича на мен на младини, а 60-годишният Диков е самотен…

Петя не е чак толкова самотна, тя има приятел, но той живее в Лондон. Двамата не желаят да се разделят с кариерите си и се виждат рядко.

Колко ли може да издържи такава любов?

И ще направи ли някой компромис, за да създадат семейство?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *