Фики и Преслава Скъсаха официално. А дали са били изобщо заедно?! Виж Тук:

Нова сензация разтърси светските среди: Фики и Преслава скъсали окончателно.

Романтичната версия гласи, че в началото на кариерата на младока двамата с кака му Преси били само приятели, но постепенно отношенията им прераснали в любов, а тя пък продължила не месец, не два… а цели две години!

Погледната под лупа тази версия обаче се оказва кьор фишек, защото проста сметка показва друго! А именно, че най-вероятно са се залюбили, докато Фикрет още е бил ученик в 12-клас! Но нейсе! Как да запушиш на гладен журналист устата, когато за да се нахрани той трябва да сервира на публиката сензации? Медиите, тиражиращи подобни алабализми, естествено, са с жълт оттенък. И никой няма да се очуди, ако утре напишат, че Фики е станал интимен с Лили Иванова, а именно Преслава е развела Росен Плевнелиев.

Всъщност Фики и Преслава са колеги, работят заедно и имат общи хитове. И е съвсем нормално да са в близки колегиални отношения. Като пример за скъсването им обаче някои жълти сайтове развява факта, че на Нова година тя пяла в Правец, а той в софийски клуб. Но когато тя се върнала в столицата, Фики вече си бил отишъл от кръчмата. А дали изобщо е знаел, че я чака? И дали тя е отишла точно в този клуб или се е прибрала направо у дома да спи?

Както и да е! Това са дребни подробности, които изобщо не главоболят писачите на евтини и лъжливи клюки. Те пускат в пространството каквото им хрумне и разчитат, че читателите са безмозъчни чучела, които изобщо не разсъждават.

И още нещо: Докато траела безумно силната любов между двамата фолкаджии, Преслава, пак според същите медии, прекарвала времето си със Слави, с когото също били отчаяно влюбени. А Дългия до такава степен си загубил ума по нея, че й подарил лимузина за сто бона.

Може би пък въпросната лимузина певицата е подарила на другия си любовник – Фики. Защото и към днешна дата тя все още движи из столичните улици и по участия из страната със собствената си скромна кола.

Слави и фолкадийката доста се посмяха на хипотетичната си връзка по време на гостуването й в шоуто му. „Защо не си спомням, че съм ти подарил кола“, почеса се по голото теме водещият. Явно вече остарявам“.

„И аз не си спомням да сме били в тоалетната на оня ресторант, успокои го през смях певицата, но със сигурност прочетох, че сме гаджета“.

Знаейки, че така или иначе ще попадне в епицентъра на клюките, Фики превантивно заяви в свое интервю: „Нямам връзка с Преслава. С нея сме просто приятели“.

Което беше изтълкувано от жълтите медии по следния начин: „Имам сериозна връзка с кака ми Преси, ама я крия!“.

Хубавото е, че и на двамата не им пука от слухове, а на въпроса кое е новото й гадже, Преслава обикновено отговоря: „Още не съм чела пресата, но ако искате бърз отговор, прочетете я вие с кого съм тази седмица!“. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *