Лудия Репортер Беснее! Александра доведе „милионера с олигавения пръст“ в България! Виж Тук:

Бившата приятелка на Лудия репортер Даниел Петканов – Александра, докара новото си гадже в България, с което предизвика нова буря от ревност у бившия си рогатко,

Докато беше с Петканов, тя тайно се влюби в милионера Макс, който живее в Монако. Лудия научи по най-лошия начин – пребърка й телефона, докато тя спи и се натъкна на доста пикантни снимки между благоверната си и гаджето й. Бесният репортер не само й вдигна скандал и я изгони, но и публично я направи за резил, като публикува палавите фотоси в социалната мрежа. Най-скандалната снимка е тази, на която се вижда как Богданска смуче пръста на любимия си в самолета.

След излагацията във фейсбук Александра Богданска получи нервна криза. Но след като се съвзе тя осъзна идеалната възможност да превърне негатива в позитив и дори бе поканена да се снима в реклама за бързи кредити с пръст в уста и съблазнителна усмивка.

Младата дама вече не крие връзката си. Тя доридоведе на гости любимия си в България и пусна в социалната мрежа, на която тя и Макс се прегръщат и очеводно са много щастливи заедно.

Оказва се, че милионерът бързо се е адаптирал към българските благинки. Той се влюбил в сливовата ракия, баницата и особено в тази с праз, хапвал кьопоолу и мусака. От българските гозби и напитки единствено не си падал по таратора и бозата.

На всичкото отгоре научил „Моме Калино”, която му станала любима и рипвал да танцува, още щом чуел песента.

Засега двойката си гостува на всеки две седмици, но в бъдеще има планове за брак, съвместен живот в България и поне три деца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *