Лияна пръсна очилата на зрителите с яки Ци*и! Посрещна гостите си от „Черешката…“ в Чалготека! Виж Тук:

Фолкпевицата Лияна така е надула пазвата си, че буквално ще я пръсне.

Никой не знае кога красавицата се е подложила на операция и колко кубика силикон е притурила, но резултатът е зашеметяващ. Под крехките й рамене стърчат гърди като дини и аха да излязат през тънката материя на тениската й.

Певицата буквално се покри след участието си във ВИП Брадър. Тя напълно спря да пее и да ходи по участия. И към ден днешен никой няма представа с какво се занимава. Тръгнаха слухове, че е заминала за Турция, където се е омъжила за бащата на дъщеря си, но се оказа, че фолкаджийката през цялото време си е била тук и е приела поканата да готви в „Черешката на тортата”.

Красивото Лили даде неясно обяснение защо е оставило кариерата си и с какво се занимава изобщо. От приказките, изтървани по време на разговора, стана ясно единствено, че всеки ден ходи на фитнес, а от 11 години не яде месо и вече е минала и на суровоядство. Това никак не я вписа в групата на пухкавите и сериозно замезващи участници. И в крайна сметка й се наложи да опита от морските дарове, рибата и дори от телешкия стек, за да не обиди домакините.

Но пак успя да ги засегне, когато в нейната готварска вечер ги посрещна не в дома си, който бил нейната крепост, не в ресторант… а направо в чалга клуба на Коцето, с когото са братовчеди. Вследствие на неразумния й избор, гостите се свряха в сепаре с прекалено висока маса, върху която се танцува, а не се яде. Стояха един до друг като сардели и се блъскаха с лакти, като жури на третокласен конкурс. Така се бяха сгъчкали един в друг, че на по-дребничките като Деси Слава им се наложи да си вземат чиниите с ръка. По едно време дори Деси сложи порцията в скута си, за да успее все пак да се нахрани.

Лияна избра толкова сложно италианско меню, че зрителите не запомниха дори наименованията на ястията, които се консумират на конвейр на екрана. Дори родният качамак бе поднесен под сложно и помпозно наименование.

Красавицата се отсрами с готвенето, но направи неочаквано признание: Че няма глас, че не се има за добра певица… и затова покани братовчед си да попее вместо нея.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *