Лора Караджова Призна: Пия, защото съм Човек на Изкуството!

lora-karadjovaЛора Караджова внезапно призна пред Петя Дикова, че когато й е криво, дави мъката си в алкохол.

Не, че беше тайна, че Лорчето пие с повод и без повод, но признанието бе изречено заради новия й хит, в който напитките се леят като река.

Много се старая  да не прекалявам с алкохола. Имам си мярка, обаче  като човек на изкуството няма как да съм трезвеничка. Всички пият, защото така успокояват нервите си.  Вместо да се тъпча с транквиланти или антидепресанти, обръщам една чашка вечер и свалям напрежението като с магическа пръчка, обясни Караджова, която обаче в последно време явно е много напрегната, защото трудно се задоволява само с една чашка. А понякога  не спира да се успокоява чак до сутринта.

Освен това певицата е на строга диета и това й помага да изглежда секси. Хапвам само когато имам нужда и избирам внимателно храните, гледам да са нискокалорични, обясни щерката на Данчо Караджов, която и без това е толкова слаба, че по-силен вятър може да я отвее. Но пък щом смята, че така е привлекателна за мъжете, кой може да й попречи да мисли обратното?

Лора Караджова гащиВ момента Лора се вихри като свободна птица, защото майка й е завела малката Алиса на море. Двамата с мъжа й Валентин са сами, а той не я ревнува от участия, нито от сценичните й костюми, които често се състоят само от сутиен и гащи, или някакво ефирно трико.

Благоверният й разбирал прекрасно, че щерката на Данчо Караджов е артистична натура и не й се месел.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *