След „Брекзит“ Англичани се Изцепиха: БЪЛГАРИЯ Е МАЗНА ЗАКУСВАЛНЯ, А НИЕ СМЕ „ХИЛТЪН“!

англичани
Това е…английска закусвалня

Не може да става и дума за сравнение, заяви британец, щастлив от резултатите от Брекзит. Англия е богата страна. Има си всичко. И може да си позволи всичко. Ако трябва да се направи някакво сравнение, то ние сме „Хилтън”, а България просто е една мазна закусвалня, в която те е страх да влезеш. Затова българите идват тук. На по-чисто, по-приятно и по-уредено място. И ще продължават да идват.

Тези думи са на  Джо Лиф от Клактън, провинция Есекс. Той е националист и живее в  един от районите, където има най-силно влияние на  британската антиевропейска и антиимигранстка партия UKIP.

Вестник „Гардиън“ цитира мнението му, както и на много други хора, гласували за Брекзит.
„Не искам да звуча расистки, обаче не съм доволен, че  в страната ни идват  много чужденци. В някои райони просто не можеш да разбереш, че си в Англия. Единственото ни правилно решение е да се махнем от ЕС. И този поток от чужденци да спре.“

Правилно или неправилно е решението на Англия да се махне от ЕС, тепърва ще стане ясно. Силно засегнати от „Брекзит“ са и българските емигранти.

Без да се правим на политолози, публикуваме снимки какво правят на Острова коренните му жители и натурализираните английски граждани.

Ако това е „Хилтън“… мерси, но ние в България предпочитаме да ядем мазни банички. Друг е въпроса, че може да се поспори дали точно ние сме мазната закусвалня на Европа! В журналистиката отразяването на едно събитие много често е въпрос на гледна точка. И погледната през ракурса на снимките, които сме добавили към този материал, Британия силно наподобява мръсна кочина, обитавана от прасета! Да направим ли ние сега едно хубаво и цветисто обобщение какво представляват Англия и нейните поданици! Хайде, ще се въздържим! Засега! Skandalno.net

англичани1англичани2англичани4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. тези снимки са от слънчев бряг елате да си приберете изисканите британци моля вииии че ми се драифа

  2. Тези снимки са си баш от прехвалената Англия. Така правят английските свине като се напият.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *