Последни Разкрития: Треньорите Отрязали Цвети от Състезанието в Израел. На другия ден скочила от терасата! Виж Тук:

Цветелина СтояноваТреньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева най-после призна, че гимнастичката Цветелина Стоянова искала да замине с отбора на състезанието в Израел, но й отказали.

Няколко дни преди това златното момиче отказало да участва в състезанието и уведомило ръководството на отбора с СМС. Тя пратила съобщението под влиянието на емоции, но във федерацията се ядосали и заменили Цвети с друга състезателка. Имало и разговори веднага след СМС-а, но Цвети била обидена от нещо и отказала. Какво е било съдържанието на този разговор, самата тя ще каже, като се възстанови.

Два дни преди отборът да тръгне за Израел, гимнастичката размислила, обадила се на треньорката си и горещо се разкаяла за поведението си. Тя се молела да бъде върната в отбора, но срещнала студен отказ. Във федерацията били обидени от СМС-а й и не искали и да чуят да я вземат обратно. Цвети плакала, молила се, но никой не се трогнал от молбите й. Мястото й вече било заето от друга гимнастичка.

Ден след разговора, тя прескочила парапета на терасата и опитала да се самоубие. И опитът щеше да бъде напълно успешен, ако тялото й не се беше заплело в клоните на дърво.

Явно момичето е приело доста трудно отношението на ръковдството към себе си, депресирала се е, че не я искат, че са я отрязали така студено и дори не попитали за причините, поради които е пратило съобщението.

Според специалисти, това поведение е трябвало да включи „алармата“ поне на психоложката, или на ръководството, които е трябвало непременно да проведат разговор с нея. Никой обаче не се трогнал, никой не се заинтересувал от състоянието й. Никой не предположил, че тя ще се обиди толкова много от това, че са я изоставили и ще посегне на живота си.

Тренировките били много натоварени, състезателките често не издържали психически. Освен това се появиха статии, че Илияна Раева крещяла на момичетата, обиждала ги, искала от тях невъзможното. Някои плачели, други стискали зъби…

Сега искат да изкарат Цвети психичноболна, но дали това е истина? Или просто нервите на младото момиче не са издържали на свръхнапрежението и свръхамбицията на треньорите й за медали?!? Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Momiceto trenira ot sedem godishna vazrast !!!!!!!!!Kakvo povece.Iliana narica momiceto krava….ti darpash otbora nadolu.To si njama MAITCHITSA,zashtoto samo MAIKATA e viarna,i obicha istinski.Ako izritat dashteriata na Iliana po-tozi nacin……

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *