Вики от „Мастило“ нае бавачка за 1 700 лв. и го удари на живот!

Вики ТерзийскаРаждането на бебето на Вики Терзийска изобщо не се отрази на личния й живот.

Докато другите майки страдат от недоспиване, притеснения и липса на време да се погрижат за себе си, певицата не е застигната от тези тежки моменти на майчинството.

Още след като Вики роди дъщеричката, майка й изцяло поела грижите за бебето. За да не се преуморява жената, семейството наело и домашна помощница. Това е дипломирана медицинска сестра със специалност „акушерство“. Тя се отбива по няколко часа на ден и за това получава 1 700 лева заплата на месец.

Причината Вики да може да си позволи подобно разхищение на финанси е съпругът й Петър Величков, който е шеф на OMV България и получава солидна сума всеки месец. Певицата живее в разкошен дом, не се лишава от нищо и ролята й на майка се изчерпва с това да види как е бебето и да му се порадва.

Виктория роди малко преди  Великден и вече е в отлична форма. Ходи на фитнес, грижи се за външния си вид, обикаля магазините и се среща с приятелки.

Вики Терзийска и съпругът й милионер имат сериозна страст – пътуванията. Само месец след раждането двойката отиде да се разтуши в Англия, а миналата седмица пък ходи на плаж в Кипър.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *