Линдарева съди вестник, защото написал, че е „VIP проститутка“

Зорница цици1Зорница Линдарева, която е  по-известна като „любовницата на Тачо“, заяви, че е много афектирана от тиражираните слухове, че се издържала като елитна проститутка.

Тя внезапно заяви в специално опровержение, че е взела мерки и е завела дело срещу тези, които са я наклеветили.

Когато влязох в Брадъра, ясно осъзнавах, че короната на „славата“ е тежка и че рано или късно ще се сблъскам с клевети, с инсинуации за живота ми. Психически се подготвях за  разочарованието, за сълзите от обида и грозни думи.

Сега, когато се сблъсках с всичко това, и когато един мой съвсем нормален и  делови обяд с човек от криминалния свят започна да се тълкува по такъв начин, по който да ми бъде сложен етикет „VIP проститутка“,  нещата преляха. Това, което разкзах за миналото си беше перефразирано по начин, по който ми се сложи клеймо. Сега дойде моментът да докажа, че аз не само не съм такава,  каквато ме описват, но притежавам и достойнство, което ще им струва доста скъпо!

Зорница обяснява, че готви  покана, за „бляскаво събитие“,  чиято локация на провеждане е съдебната зала!

Процесът вече е в ход, и един жълт седмичник е първият, който ще изгори, заканва се тя!

Ясно ми е, че българинът е жаден за сензации, но всички вие си изберете нов обект, моето име няма да бъде синоним на пошлост, а ще се свързвасамо  със стойностни дела!

Припомняме, че в Брадъра Линдарева призна, че е получавала пари, за да прави компания на някого за вечеря или за прекарване в клуб, а след като излезе от предаването, бе засечена на обядва с известен мъж от ъндърграунд средите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *