Наказаха Малък Тошко със сух режим, заради развяване на члена в Биг Брадър

Тошо голЦели две седмици Тодор Славков ще пие само вода. По-сериозен сух период той едва ли е имал, коментират от компанията му.

Запоят започна още от неделя вечерта, когато той напипа бутилка уиски и я засмука като биберон. В понеделник се събуди почти трезвен, но складът се оказа пълен с всякакви продукти и алкохол. Тошката веднага награби няколко бири и обяви, че ще закусва с тях. И така до вечерта.

В същото време в Къщата течеше игра, в която съквартирантите по двойки трябваше да броят колко пъти се появява окото на БИГ Брадър на екран в специална стая. Тодор се падна в екип с приятелката си Катерина Евро. Докато тя старателно броеше, обърквана от музика и звуци, партньорът й реши, че ще е забавно да я разсее още повече. След като няколко пъти й закри очите, прегръща я, целува я, пя, крещя и търси всякакъв начин да й отклони вниманието от екрана, той изигра и едно хоро около нея, а когато и това не успя да я смути, си смъкна гащите и й показа органа си.

Катето запази самообладание два пъти, но когато той буквално го навря в лицето й, издивя, напусна стаята и спря да брои и излезе навън. Бясна ли си, пиле, попита я Емил Каменов. Повече от бясна, изкрещя актрисата и хукна да си ходи.

Тодор й се извини поне стотина пъти. Ако още веднъж ми кажеш извинявай, ще те удуша, озъби се Евро. Бяхме приятели, но приятелството ни е дотук. Никога не съм подозирала, че можеш да бъдеш толкова долен. Как ще ми показваш карантиите си си? Аз съм ти приятелка! Тоест бях.

Ти не изгуби мисията. Ти изгуби едно голямо приятелство. Майната ти!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *