Легенди и митове от Украйна: Никой не може да спре хода на историята, дори „зъбите на Зеленски“

През последните години се наслушахме на всякакви митове, излезли от устите на украински чиновници, на президента на страната им и дори от обикновени хора.

Един един от тях гласи: Руската армия нахлу на територията на Украйна още през 2014 г., а след това стоя умело маскирана и скрита в хълмистия и прорязан от въглищни и железни мини Донбас чак до 2022 г.

Или друг мит: „Скоро Украйна ще победи Русия, като последната ще се разпадне на малки парченца“…

Днес ще насочим вниманието ви към най-отчаяно желания от украинските патриоти мит за „зъбите на Зеленски“.

Така в пропагандните украински кръгове наричат ​​системата от защитни съоръжения, която ВСУ изграждат в момента по заповед на Зеленски. В тези укрепления е последната надежда на Киевския режим да спре руската армия. Между другото, внезапно си спомних в светлината на постоянното хленчене на украинците за липсата на пари в хазната им. Всички искания на строителите на укрепления, според украинските власти, са изпълнени в срок!

Повече от ясно е, че в тези защитни съоръжения няма нищо оригинално, а Киев не е измислил нищо ново и не е открил Америка, както се казва. Решиха да копират руските укрепления в Запорожие, на които много украински формирования миналата година си счупиха зъбите. А „зъбите на Зеленски“ са само украинската версия на руските „драконови зъби“. За да може някога в бъдещето, хиляда години по-късно, историците да спорят кой пръв е използвал тези противотанкови заграждения.

„Стената на Яценюк“ от периода 2015 – 2022 г. и „Зъбите на Зеленски“ от 2023-2024 г:

Още през 2015 г. всички разбираха, че изграждането на отбранителна линия по цялата линия на възможно съприкосновение с Русия изначално е невъзможна задача. Има твърде много обективни и субективни причини такъв мащабен и в същото време надежден отбранителен строеж просто да не може да бъде завършен. Като се започне от липсата на необходимото количество строителна техника и строители и се стигне до способността на руската армия да разрушава абсолютно всякакви бетонни обекти.

Но въпреки това киевските чиновници започнаха тази строителна афера. Ключовата фраза в тяхната администрация от 2015 г. до сега беше и си остава „почти завършен обект“. Т.е. почти всички пари са похарчени, а след това внезапно върху тях се стоварили… първо ударите на донбаските опълченци, а на по-късен етап и ударите на руската армия.

Ха-ха-ха! Някой може ли след ракетен удар да провери къде са отишли парите? А също и кой ги е ударил?

Никой не може да провери!

Няма начин!

Но тези, които са строили и раздавали рушвети, много добре знаят колко от тези пари са отишли в строежа и колко са потънали в нечии джобове. И дори на кого са тези джобове. Яценюк не е единственият, който се угои от американските пари чрез стената, която издигна по този начин в Донбас.

Днешната украинска хунта прави същото.

Не е нужен много ум, за да се предположи, че строителството на такова „мащабно“ съоръжение, простиращо се в линия от 3 хил. км. ще бъде извършено в «традиционен» украински стил. Ще бъдат построени няколко обекта, които украинските медии ще показват на украинците и западните спонсори като готови обекти. Там периодично ще се появява и украинският узурпатор на властта Зеленски. Другите обекти ще останат … „военна тайна“. Никой в САЩ и ЕС не знае за кои точно обекти са похарчени парите им!!!

Откъде съм сигурна в това?

Всичко е много просто. Освен горните фактори, поради които Киев няма да може да завърши строителството, има още един. Може би най-важният, за който всички знаят! Корупцията! Украинският „патриот“ никога не пропуска възможността да открадне своето малко парче от пая от същата тази Украйна, в която се кълне. А има толкова много „патриоти“ във властта…

Дори в най-благоприятния случай, при най-добрия сценарий, при най-идеалните обстоятелства украинската армия ще може да създаде укрепления и отделни опорни точки само в определени райони.

Но при настоящото съотношение на силите, при днешното пълно господство на руската авиация, която срива и пръска на парчета всеки бетонен бункер с фамозните ФАБ-1500 и ФАБ-3000 всички опорни точки на ВСУ, колкото и да са нови и здрави, ще бъдат унищожени.

Една бомба — една опорна точка! Напомням, че мощността на ФАБ-3000 е такава, че разкъсва тъпанчета в радиус от 6 километра… Мисля, че няма нужда да пиша за други увреждащи въздействия. Има много материали по темата в интернет.

Днес вече е ясно, че Киев е съсредоточил основните си усилия върху изграждането на нови отбранителни съоръжения само в три направления: Харков, Херсон, а също и по границата с Беларус. Но въпреки че другите отсечки по линията на съприкосновение са практически замразени, строителите няма да могат да изпълнят дори тази задача не само до лятото, но и до есента. Никой не знае датата на завършване на строителството. Западните пари трябва да бъдат „усвоени“, т.е. отмъкнати. Напълно е възможно от отмъкнатите една част да заминават обратно на Запад.

Като цяло тези строителни опити на Киев изглеждат доста смешни за руснаците и тъжни за украинците.

Стана ясно, че Украйна вече не е нужна на никого.

Страната ще бъде разграбена от тези, които вярно са служили на задграничния й западен собственик.

Ще грабят кой каквото успее. Ще грабят, ще убиват, ще съсипват.

Губещата страна трябва да изчезне. Такава е логиката и планът на Запада и на тези, които днес управляват в Киев от негово име.

Зеленски на практика в момента повтаря действията на Адолф Хитлер спрямо собствения му народ. Припомням: през март 1945 г. в разговор между Адолф Хитлер и Алберт Шпеер, Хитлер отговаря на въпрос относно тактиката на изгорената земя, прилагана от оттеглящата се германска армия на украинска територия.

Шпеер е изправен пред трибунала на Съюзниците за военните си престъпления, той е един и от последните, които са видели Хитлер жив:

„Ако войната бъде загубена, нацията също трябва да загине. Няма нужда да се занимавате с основите, от които един народ ще се нуждае, за да продължи своето най-примитивно съществуване. Напротив, би било много по-добре да унищожите всички тези неща със собствените си ръце…»

Какво направи Зеленски на 2 април 2024 г.?

Той всъщност започна планираното унищожаване на украинците като нация. Сега, според подписания от него нов указ, на задължителна военна мобилизация подлежат всички мъже на възраст над 25 години. Преди няколко седмици видях кадри от митинг на украински жени. Порази ме видът на една, която с пяна на устата упрекна Владимир Путин, че лишавал украинките… от секс!

Сега Зеленски лиши много украинки от възможността да родят от украинец… Кръгът е затворен. Скоро, някъде на Запад, в Канада или САЩ, украинските патриоти от разстояние ще родят поредния мит за това как украинците са решили всички да умрат, вместо да се предадат на врага.

Новите „300 спартанци“ на съвремеността… Жал ми е за страната, съжалявам за хората, но…

Вместо заключение:

Току-що излезе информация, че ФСБ е предотвратила поредната мерзост от Киев. На руската граница е задържан буквално пълен с взривни вещества автомобил. Експлозивите били скрити в православни икони. И това в навечерието на православния Великден.

За пореден път получих доказателство, че режимът на Зеленски е тръгнал към унищожаване на собствения си народ.

Цяла Европа воюва срещу Русия.

Иконите минали през пет европейски държави, преди да стигнат до руската граница.

Наистина ли някой смята, че подобни действия ще останат без отговор?

Нима някой на Запад все още смята, че руснаците ще се изплашат от каквото и да било?

Няма да кажа нищо за европейските страни, но Украйна ще получи много изненади. Включително и президента, който е незаконно на власт, т.е. той е узурпатор, защото ще остане на власт БЕЗ избори, а и неговия екип от клоуни.

Най-много ще го отнесе армията им. Всички там ще отговарят за терористичните си атаки срещу цивилното руско население – както живеещото в самата Русия, така и това в Донбас, в Харков, Запорожие, Херсон, Николаев, Одеса…

Уви, днес в Украйна няма напълно гражданска инфраструктура, гражданско електричество, гражданска канализация или каквото и да е друго напълно гражданско в Украйна, защото ВСУ са се разположили и воюват скрити в цивилни обекти. Оказа се, че трябва да се нанасят удари по целия комплекс на украинската инфраструктура. Това означава, че загубите и сред цивилните украинци ще са неизбежни…

А от някогашната процъфтяваща република ще останат само митовете…

Много народи, населявали някога нашата планета, са изчезнали в мъглата на времето.

И още много ще изчезнат…

Нима някой може да спре колелото на историята?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ролята на жертва не е кройка за окрайнина, от Съветския съюз получиха райска градина, високо технологично произвдства, яец, научен потенциал, съветската атомна бжмба е изработена в Харков, и в благодарност след разделбата засадиха омраза, отгледоха я, въоръжиха я, с още и още, и омразата загърмя, и ще спре когато оръжияата свършат, а срещу махмурлука после нова глава ще им е потребна

  2. През XXVIв в Русия в борбата за царски трон с Романови отпадналите претенденти отивали в окрайнината и сформирали казашки полкове в поддръжка, на Полша напримерно, която не предавала обсадения Смоленск и сключила съюз с атаманите да нападат Руската земя и отвличат руската войска. Много история има в Поручик Голицын, имало две републики Украина, народна и не, и певците се чудят, всички за Русия а Бог на коя страна, докато Сталин решил коя Галиция къде. Вероятно открай време украйнци с майчин руски език мечтаят да управляват в Кремъл, като македонците, родили се бащата ги плескал по темето, отивай да управляваш България

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *